Sorin Grindeanu:

"În acest moment, s-a instaurat teama și frica în PSD"

255
1
Premierul Sorin Grindeanu a făcut, ieri, apel către toți membrii Partidului Social Democrat să nu le fie frică să își exprime punctul de vedere în partid, subliniind că PSD nu este reprezentat doar de Comitetul Executiv, ci de sutele de mii de membri din teritoriu. 


"Acest partid, PSD, din care fac parte, nu înseamnă doar 60 de domni sau doamne din Comitetul Executiv Național, înseamnă acele sute de mii de membri. Transmit acest mesaj către toți. Să nu le fie frică! În acest moment, s-a instaurat teama și frica. Repet: modalitatea prin care poți să dărâmi un guvern este în Parlament moțiunea de cenzură. Haideți să vedem ce se va întâmpla miercuri, printr-o modalitate constituțională și legală!", a spus Grindeanu.


Comentează știrea

ion
20 iunie 2017
vrajeala

daca in psd este teroare ,ce poti spune de pmp unde esti amenintat si injurat de toti boschetarii ..toate partidele actioneaza la fel .dar tu ca primministru ai cam dat-o de gard.existau alta cale sa-l ataci pe dragnea ,nu sa opresti o tara pe loc.as putea sa-ti spun mai multe dar cred ca incepi sa plangi si .....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde