Dragnea vrea referendum și europarlamentare într-o singură zi

75
Dragnea vrea referendum și europarlamentare într-o singură zi - dragnea-1390315119.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, a declarat, ieri, că organizarea alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru revizuirea Constituției într-o singură zi ar reprezenta, probabil, cea mai bună soluție din punctul de vedere al condițiilor de organizare.
Dragnea a precizat că, în opinia sa, organizarea pe parcursul a două zile a referendumului și pe parcursul unei zile a alegerilor pentru PE nu înseamnă, neapărat, o soluție mai bună.
"Sunt mai multe păreri. Eu, de exemplu, nu sunt foarte sigur că două zile înseamnă mai bine, din punct de vedere al condițiilor de organizare. Nu știu dacă este chiar foarte ușor să organizezi în două zile. Poate o singură zi este cea mai bună soluție și pentru referendum și pentru europarlamentare", a spus Dragnea.
Întrebat dacă speră ca într-o singură zi să fie mobilizați cetățenii pentru a fi realizat pragul de 50% pentru revizuirea Constituției, Dragnea a precizat: "În situația asta, unu plus unu nu e obligatoriu să fie egal cu doi, pentru că s-ar putea ca un cetățean să nu fie hotărât în ce zi să vină și până la urmă să nu mai vină în nicio zi - sâmbătă să zică că se duce duminică și duminică să constante că nu are timp sau chef".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.451 secunde