Dragomir și Hașotti, în rândul Năvodărenilor de Sfântul Nicolae

331
1
Dragomir și Hașotti, în rândul Năvodărenilor de Sfântul Nicolae - hasottidragomit-1354886981.jpg

Candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 1 Camera Deputaților, deputatul Gheorghe Dragomir, președinte al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, și candidatul USL pentru Colegiul 1 Senat, senatorul Puiu Hașotti, ministru al Culturii, au fost prezenți, ieri, de Sfântul Nicolae, în rândul alegătorilor din orașul Năvodari.


Cei doi parlamentari au fost însoțiți de vicepreședinții Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir și Cristian Darie, de senatorul Nicolae Moga și de o parte dintre consilierii județeni.


Candidații USL pentru Colegiul 1 Camera Deputaților și Senat i-au îndemnat pe cei aproximativ 1.000 de locuitori ai orașului Năvodari prezenți la eveniment să se prezinte duminică la urne și să-și exercite dreptul de vot. Nu în ultimul rând, reprezentanții Uniunii Social Liberale și-au arătat solidaritatea față de primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, transmițându-i "La mulți ani!" și declarând că îl așteaptă acasă, alături de familie și de cei dragi.


Evenimentul de lansare a candidaturilor pentru un nou mandat de deputat și senator la alegerile din 09 decembrie s-a încheiat cu un spectacol artistic susținut de nume sonore ale scenei, precum DJ Rino și Silvia, Provincialii și Ovidiu Ioan Țăndărică.


Comentează știrea

elias
7 decembrie 2012
Navodari

D-na Alexandra Balan nu vreti sa cautati si unde face propaganda de lansare d.nul Boroianu Robert Aurel vice presedinte al PNL Cta ales cu 560 de voturi si pe ce criteri sa ales acest domn in acest partid ca D-nul C.Antonescu a declarat ca au numai oameni cinstiti si corecti.Acuma nu mai vorbim de minciuna si verticalitate.Poate a gresit la CV.Si puteti dvs presa sa corectati mai bine poate nu sau adunat toate informatile mai bine sau nu mai e nevoe de oameni cinstiti in partid.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde