Drumurile din comuna Albești, prioritare pentru primarul Gheorghe Moldovan

381
Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, intenționează să-și țină promisiunile făcute în campania electorală, astfel că una dintre problemele care trebuie rezolvată vizează amenajarea drumului de exploatare agricolă pe valea Albești - Vârtop - Cotu Văii. În acest sens, zilele acestea, se va iniția procedura de licitație publică pentru amenajarea drumului de exploatare agricolă. 

Pentru această lucrare, banii vin de la Uniunea Europeană, prin Măsura 125. Drumul va deservi o suprafață agricolă de 2.000 de hectare. 

"Sper ca în aprilie să înceapă lucrările de amenajare a drumului, iar până la sfârșitul anului acesta să fie realizat. Durata de executare a lucrărilor este de șase luni", a declarat primarul Gheorghe Moldovan. 

Un alt drum pe care locuitorii comunei îl așteaptă cu nerăbdare să fie finalizat este cel de la ieșirea din Albești (pod) pe vale - Vârtop (pe lângă școală) - Cotu Văii. Și pentru cei care circulă pe această rută, primarul are vești bune. Lucrările presupun modernizarea unui drum tehnologic de acces și de exploatație agricolă format din două tronsoane, respectiv: Tronsonul 1 situat între localitatea Vârtop și satul Cotu Văii, în lungime de 4.103.057 ml, și Tronsonul 2 situat între comuna Albești și localitatea Vârtop, în lungime de 2.006.943 ml. 

Firma căreia i se va atribui contractul va trebui să definitiveze lucrarea în șapte luni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.375 secunde