Dumitru Manole, Cetățean de onoare al județului

411
Dumitru Manole, Cetățean de onoare al județului - dumitrumanole2-1351191109.jpg

Articole de la același autor

Fostul consilier județean Dumitru Manole a fost numit Cetățean de onoare al județului Constanța, în cadrul ședinței CJC, desfășurate, ieri, în Aula Bibliotecii Județene "I.N. Roman".


Potrivit expunerii de motive, Manole a primit acest titlu ca urmare a activității desfășurate în cadrul consiliului, dar și pentru implicarea sa în dezvoltarea domeniului agro-economic și a celui socio-economic în Dobrogea. Pe rând, trei dintre colegii săi, printre care și fostul primar al Constanței, Gheorghe Mihăieși, au luat cuvântul pentru a lăuda felul în care Dumitru Manole și-a desfășurat, până în prezent, activitatea de consilier județean. 
"Acest titlu mă onorează, dar mă și obligă să implementez alături de dumneavoastră în continuare proiecte mari pentru agricultura din România și a planetei, în special în contextul creșterii populației la nivel global", a declarat Manole. 

Acesta a precizat că una dintre cele mai mari satisfacții în ceea ce privește activitatea desfășurată până în prezent o reprezintă acțiunea realizată împreună cu CJC prin care a fost combătut fenomenul deșertificării la nivelul județului nostru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8408 secunde