CJC NU SE MAI SATURĂ: vrea să aibă tot județul sub "pulpană"

1152
4
CJC NU SE MAI SATURĂ: vrea să aibă tot județul sub

Articole de la același autor

Demersul parlamentarilor constănțeni cu privire la împărțirea acțiunilor din Portul Constanța între mai multe administrații locale

și cea județeană pare să fi deschis apetitul conducerii CJC, care are intenția de a "pune mâna" pe mai multe puncte cheie din Constanța.

În cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța, președintele CJC, Nicușor Constantinescu, i-a îndemnat pe colegii săi să susțină o viitoare acțiune pentru preluarea majorității acțiunilor la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Acesta a precizat că, așa cum s-a procedat și cu acțiunile pentru Portul Constanța, parlamentarii constănțeni vor depune un proiect legislativ prin care CJC ar putea să obțină, pe lângă cele 20 de procente deținute deja, încă un pachet de acțiuni.

În ceea ce privește controversatul proiect propus de Manuela Mitrea, Alexandru Mazăre și Eduard Martin, care a stârnit furia primarului de la Năvodari, Nicolae Matei, liderul CJC a precizat: "Inițiativa cu acțiunile din port este un proiect mai vechi al meu și al primarului Radu Mazăre. Vă rog să-l susțineți și dumneavoastră".

Cu ochii pe Herghelia Mangalia

Tot în cadrul ședinței de ieri, la punctul 75 de pe ordinea de zi, cei 34 de membri ai Consiliului Județean au votat un proiect de hotărâre privind emiterea acordului CJC în vederea promovării unei Hotărâri de Guvern privind transmiterea unor bunuri din domeniul public și din domeniul privat al Statului din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva - Direcția Silvică Constanța în domeniul public al județului Constanța și în administrarea consiliului. La acest punct, au explicat membrii CJ, este vorba despre Herghelia Mangalia, pe care conducerea județeană vrea să o preia în administrare pentru o "schimbare la față".

De asemenea, consilierii județeni au votat emiterea unui acord pentru promovarea unei HG, care ar putea să aducă bazele de sport din județ, în administrarea CJC. Actualmente, imobilele în cauză se află la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Precizăm că, pe ordinea de zi a ședinței de ieri, s-au aflat 58 de proiecte, la care s-au adunat cele 30 de pe ordinea suplimentară. O parte dintre ele au vizat o serie de rectificări ale bugetelor de venituri și cheltuieli pentru mai multe instituții subordonate CJC, printre care Teatrul de Copii și Tineret, Muzeul de Artă, Teatrul de Stat, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

În plus, tot ieri, au fost votate mai multe proiecte ce vizează preluarea în administrarea CJC a mai multor terenuri în vederea împădurii și transmiterea acestora către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța. Astfel, în comuna Ion Corvin, va fi împădurită o suprafață de 11,79 de hectare, la Cerchezu și Fântânele se vor împăduri câte 20 de hectare, la Bărăganu, 70 de hectare, la Albești, 117 hectare, iar la Comana, 34 de hectare. 

Comentează știrea

CETATEANU' VESEL AL JUDETULUI
26 octombrie 2012
TREBUIA ATRIBUIT TITLUL DE ONOARE AL GLOBULUI PTR.AGRICULTURA GLOBALA

M-AU FACUT SA RAD......COMPLET !!!! :-) CE SE PREMIAZA INTRE EI ,FRUSTATII ASTIA DE CONSIGLIERI PI JUDETZ. :-)

constructor de port
26 octombrie 2012
sa judecam toate implicatiile

Si daca vine o furtuna si spala o portiune din digul de larg, de unde are Constanta sa plateasca reparatia de miliarde de euro? Nu vedeti ca actionari, numai 'placintele'!Si-apoi obiectivele mari din jud Cta au fost construite cu banii intregii tari! sau, facem ping-pong cu Portul si alte mari oobiective, ca si cu Cazinoul. nu vedeti, ca suntarea, prin darea in folosinta a podului de la Calafat cu coridorul auto aferent va reduce traficul auto spre Portul Cta?

constructor de port
26 octombrie 2012
sa judecam toate implicatiile

Si daca vine o furtuna si spala o portiune din digul de larg, de unde are Constanta sa plateasca reparatia de miliarde de euro? Nu vedeti ca actionari, numai 'placintele'! Si-apoi obiectivele mari din jud Cta au fost construite cu banii intregii tari! sau, facem ping-pong cu Portul si alte mari oobiective, ca si cu Cazinoul. nu vedeti, ca suntarea, prin darea in folosinta a podului de la Calafat cu coridorul auto aferent va reduce traficul auto spre Portul Cta?

chaussures christian louboutin pas cher
15 mai 2014
chaussures christian louboutin pas cher

Stiri Politică : CJC NU SE MAI SATURĂ: vrea să aibă tot județul sub "pulpană" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online chaussures christian louboutin pas cher http://www.motivatedmoms.com/fr/louboutin-pas-cher.php?p=chaussures-christian-louboutin-pas-cher

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.635 secunde