Duțu se îndreaptă astăzi spre colegiul în care candidează Onaca

510

Articole de la același autor

Așa cum a anunțat cu ceva timp în urmă, astăzi, fostul lider PD-L Stelian Duțu își va anunța oficial candidatura pentru încă un mandat de parlamentar. De această dată Duțu este pretendent la un nou mandat din postura de independent. Odată cu anunțul oficial pe care deputatul îl va face astăzi referitor la candidatura sa pentru încă patru ani de mandat, se vor spulbera multe bănuieli.
Săptămâna trecută fostul pedelist restrângea aria de interes electoral la trei colegii de deputat și unul de senator, evitând să ofere informații suplimentare chiar și referitoare la posibilii contracandidați alături de care ar prefera să intre în competiția electorală de la 30 noiembrie.
Ieri, prin anunțul pe care l-a lansat către presă și anume acela de a lua parte astăzi, la o conferință de presă în cadrul căreia se vor lămuri multe aspecte, s-a indicat și o locație: Cernavodă, ceea ce duce cu gândul la colegiul nr. 2 pentru Senat, acolo unde candidează din partea PD-L actualul senator Dorel Constantin Onaca.
Colegiul nr. 3 de la Camera Deputaților, colegiu care cuprinde, de asemenea, orașul Cernavodă, îl are candidat din partea PD-L pe mai tânărul Adrian Sponte.
Ținând însă cont de declarațiile anterioare ale fostului președinte al PD-L Constanța, cum că va alege colegiul pe care va candida un lider al PD-L, balanța înclină astfel spre colegiul de senator, Duțu preferând se pare să se dueleze cu fostul său coleg de partid Onaca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8783 secunde