Echipamente IT noi pentru angajații Primăriei Murfatlar

976
Echipamente IT noi pentru angajații Primăriei Murfatlar - 7a9f1ac9e589b25c03c62d73c601fa0b.jpg
Primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, și echipa cu care lucrează s-au implicat pentru a obține cât mai multe fonduri europene nerambursabile în cadrul unor proiecte importante pentru cetățenii localității.
În cursul zilei de vineri, angajații Primăriei Murfatlar s-au întâlnit și au purtat diverse discuții pe această temă. Mai exact, în cadrul Primăriei orașului Murfatlar, în perioada aprilie 2010- aprilie 2011 s-a desfășurat proiectul "Eficientizarea serviciilor publice prin implementarea sistemului integrat de management - ISO, de mediu, sănătate și securitate a muncii".
"Potrivit graficului de activități al proiectului, s-a încheiat procesul de implementare a sistemului integrat de management, acesta având rolul de a ordona procesele și procedurile instituției, în scopul eficientizării activității și creșterii gradului de satisfacere a exigențelor cetățenilor. De asemenea, s-au finalizat cursurile pentru instruirea angajaților Primăriei Murfatlar pe domenii specifice activității instituției", a declarat primarul Gheorghe Cojocaru.
El a mai precizat că, datorită acestui proiect, angajații Primăriei Murfatlar vor beneficia de acum încolo de echipamente IT noi, fiind achiziționate 10 calculatoare, două multifuncționale, trei imprimante, un server și mai multe licențe, aparatură care le va ușura considerabil munca în relația cu cetățenii orașului.
La rândul ei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Murfatlar, Mihaela Cîmpeanu, a declarat că, obiectivul general al proiectului l-a reprezentat îmbunătățirea calității și creșterea eficienței serviciilor publice oferite cetățenilor, instituțiilor și organismelor publice și mediului de afaceri, pentru dezvoltarea socio-economică a comunității locale, în spiritul reformei în administrația publică.
Valoarea totală a proiectului a fost de 259.070,24 lei, din care 220.209,70 lei reprezentând finanțare nerambursabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1091 secunde