Edilul din Mangalia vrea să preîntâmpine abandonul școlar

162
Primarul din Mangalia, Cristian Radu, a avut, recent, o întâlnire cu locuitorii unui cartier de la periferia Mangaliei pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă aceștia și măsurile de sprijin din partea municipalității. 

Cu această ocazie, edilul orașului a constatat că în această zonă sunt mulți copii de etnie rromă care nu frecventează cursurile preșcolare sau școlare. De asemenea, s-a descoperit că există multe persoane care nu au acte de identitate. În acest sens, primarul Mangaliei a dispus inițierea unei evaluări complexe a tuturor familiilor din cartierul M.I. Dobrogeanu. "Am luat măsura evaluării fiecărei familii în parte, în vederea preîntâmpinării abandonului școlar, dar și pentru intrarea în legalitate a persoanelor din această zonă, care nu dețin acte de identitate", a menționat edilul Cristian Radu. 

El a mai adăugat că, în perioada următoare, reprezentanții Serviciului Social și Autoritate Tutelară, din cadrul Primăriei vor demara procedura evaluărilor asupra familiilor din cartierul M.I. Dobrogeanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Martie 2013
Stire din Eveniment : Băut, dar la volan
Joi, 21 Martie 2013
Stire din Eveniment : Conducea deși era beat
Pagina a fost generata in 2.0329 secunde