Ajutoare financiare pentru vârstnicii din Mangalia

181
Ajutoare financiare pentru vârstnicii din Mangalia - cristianradu25-1364483402.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a înmânat diplome, buchete de flori și un ajutor financiar vârstnicilor din localitate. 

Conform unei Hotărâri a Consiliului Local Mangalia, persoanele care au împlinit 70, 80, 85 și 90 de ani, dar și 50 de ani de la căsătorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate. 

Astfel, septuagenarii primesc 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum și nonagenarii, dar și familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, câte 400 de lei. De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, peste 30 de persoane, iar de la începutul anului, aproape 100 de cetățeni ai orașului care se încadrează în prevederile respectivei hotărâri. Cu această ocazie, edilul Cristian Radu a transmis vârstnicilor urări de sănătate și un sincer "La mulți ani". 

"Sunt fericit că îmi revine onoarea de a vă răsplăti pe dumneavoastră, cei care ați muncit o viață întreagă și vă achitați de îndatoririle de buni cetățeni ai orașului în care locuiți. Știu că pensiile nu acoperă necesarul unui trai decent, dar rămân plăcut surprins să constat că reprezentați oamenii care fac cinste Mangaliei", a subliniat primarul.

El a adăugat că, începând cu luna aprilie, se vor acorda pachete cu alimen-te tuturor pensionarilor, beneficiari ai acestor ajutoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Martie 2013
Stire din Eveniment : Băut, dar la volan
Joi, 21 Martie 2013
Stire din Eveniment : Conducea deși era beat
Pagina a fost generata in 0.3518 secunde