Concurs Sistem de videoconferințe pentru situații de urgență la Cernavodă

136

Articole de la același autor

Administrația Publică din Cernavodă va beneficia de un sistem de videoconferințe pentru situații de urgență. 

Acțiunea face parte din Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative inițiat de către Instituția Prefectului Constanța, în parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanța. 

Proiectul este finanțat prin Fondul Social European și vizează optimizarea procedurilor de comunicare interinstituțională la nivelul administrațiilor publice cu reprezentare în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a instituțiilor cu responsabilitate la nivel local. 

În acest sens au fost selectate 22 de unități administrativ teritoriale din județul Constanța, în urma analizei frecvenței, intensității și probabilității situațiilor de urgență la nivelul localităților, din care fac parte următoarele: Băneasa, Cernavodă, Hârșova, Negru Vodă, Adamclisi, 23 August, Bărăganu, Cobadin, Crucea, Horia, Independența, Limanu, Lipnița, Mihai Viteazu, Nicolae Bălcesc, Ostrov, Pantelimon, Poarta Albă, Topraisar, Rasova, Topalu și Săcele. 

În aceste localități se va instala un sistem de videoconferințe care va duce la eficientizarea procedurilor de răspuns în cazul situațiilor de urgență, acțiune care va induce un sistem instituțional conectat la administrațiile locale din județ și responsabilizarea în raport cu contribuabilii. 

Ulterior implementării acestui sistem, va fi organizat un seminar cu privire la situațiile de urgență, în cadrul cărora se vor efectua mai multe cursuri de pregătire. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.4113 secunde