Edilul din Murfatlar, Valentin Saghiu, anunță reabilitarea a 26 de străzi din localitate

240
1
Edilul din Murfatlar, Valentin Saghiu, anunță reabilitarea a 26 de străzi din localitate - edilulvalentinsaghiumurfatlar1-1458676670.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, a anunțat că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor ce vizează lucrări noi de reabilitare și modernizare ce se vor desfășura pe 26 de străzi din orașul Murfatlar. El a precizat că acestea vor avea loc pe străzile Nicolae Iorga, Portului, Pescărușului, Minerului, Ciocârliei, Ion Creangă, Speranței, Bradului, Caișilor, Vișinului, Matei Corvin, Vasile Pârvan, Intrarea Fântâniței, Șerpelea, Plopilor, Frasinului, Măceșului, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu, Marin Preda, Avram Iancu, Matei Basarab, Amurgului, Deversorului, Nufărului și Aleea Macului. În consecință, pentru ca lucrările să se desfășoare în bune condiții, edilul le-a transmis cetățenilor că îi roa-gă să colaboreze cu executanții. 


"Îi rog pe cetățeni să aibă amabilitatea de a colabora cu executanții acestor lucrări. De asemenea, în cazul în care, până în acest moment, nu sunt racordați la rețeaua de canalizare, îi rog să efectueze toate demersurile necesare, întrucât după finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzii pe care locuiesc nu se vor mai putea executa intervenții care să afecteze asfaltul străzii", a spus edilul Valentin Saghiu.




Comentează știrea

Makelele
22 martie 2016
abur..

De la alegerea sa si pana in prezent nu a facut mai nimic in Murfatlar. De ce oare l-a apucat acum febra reabilitarilor?Asa se face inainte de alegeri? Oamenii nu sunt prosti si nu il vor mai vota.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde