EDITORIAL / Iohannis, președintele cui ești tu?

1028
6
EDITORIAL / Iohannis, președintele cui ești tu? - 1-1455784488.jpg

Articole de la același autor

Ați făcut o mare greșeală. De fapt nu a fost greșeală. Căci nu vă pare nici rău, nici nu o regretați și nici nu vă pasă de consecințe. A fost doar o mișcare care începe să vă definească. Toată lumea vă vedea ca pe o prezență inodoră, incoloră, însă acum ați reușit să aduceți la lumină adevăratele tușe care vă caracterizează. Ați început brusc să prindeți formă și contur. Și sunt dezamăgit de ceea ce văd. Ați rupt tăcerea, creând rumoare. Ați deschis gura pentru a manipula, pentru a minți, pentru a îngenunchea o instituție importantă a statului doar de dragul și în interesul unui infractor condamnat la ani grei de închisoare și al mașinii de propagandă pe care o finanțează.


Domnule Iohannis, libertatea de exprimare nu are nimic de-a face cu sediul, clădirea sau biroul unde își desfășoară activitatea Antenele lui Voiculescu. Sunt zeci de televiziuni, ziare, radiouri care au trebuit de-a lungul timpului să se mute, să-și schimbe sediile din motive financiare sau administrative. Dar niciodată nu s-a ridicat problema cenzurii sau a libertății de exprimare. Pur și simplu, te muți dintr-o clădire în alta. Nu le ia nimeni licența, dreptul de a emite, nu le interzice nimeni lui Gâdea și armatei de cimpanzei din jurul său să apară seară de seară pe sticlă, aruncând lături în stânga și în dreapta. 


Domnule Iohannis, cu bună știință manipulați și mințiți de dragul lui Gâdea, Ursu și Badea, confundând poporul român cu circarii din emisiunile celor trei.


"ANAF a avut o abordare heirupistă". Nu! A avut o abordare legală și normală, deși cu o mare întârziere. Prietenul dvs Voiculescu, cel condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a furat statul român cu zeci de milioane de euro, avea, și se pare că încă are, datorită dvs, imunitate în fața legilor. Știți că unui amărât ANAF îi pune poprire pe conturi pentru o datorie de 100 lei, pe care, culmea, nici nu i-a adus-o la cunoștință? Știți că ANAF închide firme și dă amenzi uriașe pentru 5 lei în plus nebătuți în casa de marcat? Pentru ăștia dvs nu sunteți președinte. Sunteți președinte doar pentru Voiculescu și Antenele lui. 


P.S.: Domnule președinte, nu v-am auzit scăpând nicio vorbuliță, din aceea greoaie și sacadată, despre nemernicia din Parlament cu imunitatea deputatului Mădălin Voicu. Probabil că v-ați convins că sistemul mafiot din Parlament nu merită atenția și dojana dvs. Doar tot colegii dvs sunt și acolo. Nu v-am auzit spunând nimic nici despre tragedia privind bebelușii internați în stare critică în spital. Nici asta nu vă interesează. Marea problemă a națiunii pentru dvs este Antena 3 și faptul că această televiziune este obligată de stat, conform unei hotărâri judecătorești, să-și mute sediul.   


Comentează știrea

Buna intrebare!
18 februarie 2016
Vom avea vreun raspuns?

Haideti sa plangem cu totii acum, ca se muta Antenele! Dar cand se muta o familie cu copii ...nu se stie unde, cu chirie, sau pe strada, ptr ca le-a luat banca apartamentul, plange cineva? Sa vedeti acum circ, la protestul de maine, in Piata Constitutiei! Lacrimi, imbratisari, teatru ieftin!

imunitate?
18 februarie 2016
sistemul mafiot din parlament

Sistemul mafiot din Parlament a tremurat putin dupa alegerile prezidentiale si s-a intors repede la vechile apucaturi! Pe cetateanul de rand cine il 'apara" daca greseste? Cine ii da imunitate?

platitor de taxe
18 februarie 2016
Si ANAF-ul...

Modul cum a actionat ANAF-ul suna si arata a intimidare! Banii trebuie recuperati, dar nu cred ca trebuie sa trimiti o armata de angajati sa duca niste hartii, Nu doar la sediul unei televiziuni, ci nicaieri.

ptr autor
18 februarie 2016
cam dura acuzatia

mie nu mi s-a parut ca Iohannis a luat in brate pe cineva. A spus doar ca trebuie gasite solutii! Sa nu exageram...

@gheorghe
18 februarie 2016
un sfat

Pe viitor e bine sa eviti combinatii de genul asta :"gheorghe,boul baltii"

pensionar
18 februarie 2016
Iohannis

SCOPUL SCUZA MIJLOACELE !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Președintele Iohannis, mesaj important
Pagina a fost generata in 0.5281 secunde