EDITORIAL / PSD Constanța, un scurt reminder

335
3
EDITORIAL / PSD Constanța, un scurt  reminder - nicolaemoga10-1441954222.jpg

Articole de la același autor

PSD-iștii constănțeni vor Congres pentru a bate în cuie următorul perdant de serviciu al partidului. Un fel de Geoană sau Ponta, dar ceva mai apretat și ferchezuit, care să scoată partidul din paralizia morală în care vegetează. Însă, înainte de toate, poate că ar trebui să caute să schimbe și spiritul infracțional în care partidul cu trandafirii la centură a ales să conducă forurile legislative ale țării și instituțiile patriei, făcând scut pentru corupți, hoți și tâlhari.

Să nu creadă pesediștii constănțeni că oamenii au uitat cum parlamentarii săi au linșat Justiția și Constituția pentru a-și scăpa de cătușe sau instanță colegii infractori. Ați uitat de Șova? Dar de Ponta? Nu voi, parlamentari de Constanța, i-ați luat în brațe și v-ați tăvălit cu ei prin lanul înmiresmat al favorurilor și intereselor de partid? De ce credeți voi că tărtăcuțele voastre social-democrate nu sunt sortite judecății pământești, că faptele voastre sunt mai presus de lege? De la Năstase orânduire, ați învățat să vă credeți zei, contemplând cum înaintașii voștri stăpâneau țara ca pe propria moșie. Păcat că sunteți tineri, însă v-ați tras seva din măruntaiele cangrenate ale unui PSD care nu a știut și nu a vrut niciodată să se curețe cu adevărat. Încercați să cosmetizați chipul hâtru al unui muribund, mâncat de corupție și nepotism. Însă, în esență, urmați aceleași metehne, adaptate doar vremurilor noastre, tropăind fericiți pe pardoseala partidului că ați adus servicii și protecție mult prea iubiților conducători.

Indiferent că vă cheamă Moga, Martin sau Dumitrache, va trebui să dați socoteală în fața electoratului pentru că ați transformat Parlamentul în sălașul delincvenților, în cetatea eternă a "nevinovaților" de partid, ascunzându-i de procurori și judecători. Nu știu și nu înțeleg de ce ați vrea voi reforma PSD când scopul și menirea propriului partid sunt pe deplin atinse. Vă asigură ascensiune și protecție. Pentru cât timp însă, nu mai știu. Electoratul va decide! 

Comentează știrea

Constantean
11 septembrie 2015
Asa da

Deci se poate si cu PSD......

ath
11 septembrie 2015
Domnule Zaporojan

Asta-i muzica ce-mi place.Daca aveti nevoie de un adapost,contati pe mine.Am o cazemata antifesene cu usi blindate,post de observatie,biscuiti uscati si apa pentru un an.Textul dvs. de azi pare a fi o declaratie de razboi.Puneti tunurile pe ei.Politicienii traiesc in lumea lor asa cum ati demonstrat in articolul de mai sus.PSD-ul se viseaza un partid de sfinti si PNL crede ca face opozitie.Niste circari,si unii si altii.In realitate nu exista nicio deosebire intre PNL(pdl),UNPR si PSD,toti o apa si-un pamant.Li s-a atras atentia ca trebuie sa se reformeze din interior si ei l-au dat afara doar pe Geoana vinovatul de serviciu.Bascalie de partid.La PNL,vise placute.Ce blestem pe orasul asta sa aleaga intre elevul lui Mazare si Buruiana,un ilustru necunoscut.Despaducherea clasei politice a fost facuta de Justitie dar noi alegem alti paraziti.La Navodari, nu dau doi bani pe Justitie,la Constanta mostenitorul lui Mazare este in carti si la varful partidului conduce un puscarias cu acte in regula.Societate civila nu exista in Constanta,opozitie nu exista,intelectualii sunt muti,presa nu avem.Va place sau nu,jurnalistii au o mare raspundere,mai mult decat va puteti inchipui.Azi sau maine aveti ocazia sa intrati in istorie.Nu e de ras.Bagati-i pe toti la masina de tocat fesenei:PSD,UNPR,PNL(pdl) , mai bine fara ei.

bb
11 septembrie 2015
b

Sa renasca oare presa libera in Constanta.Ma crucesc la ce scrie aici.La mai mare domnule jurnalist si sper sa ramai sanatos.Ca la ce se intampla in orasul asta.....Poate si-l vor lua inapoi constantenii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0966 secunde