PSD Constanța contestă conducerea partidului. "Vrem Congres!"

174
PSD Constanța contestă conducerea partidului.

Articole de la același autor

Biroul Permanent al Organizației Județene Constanța a PSD solicită de urgență convocarea Congresului partidului. Conducerea partidului de la malul mării spune că această măsură ar trebui luată în prima jumătate a lunii octombrie, cel târziu noiembrie, tocmai pentru a se asigura legitimitatea și stabilitatea conducerii.

"Actul guvernamental, girat de PSD, și-a demonstrat pe deplin eficiența și coerența, și cu atât mai mult, trebuie dublat de o acțiune politică fermă și clară. Astfel, vom depăși actuala stare de incertitudine, vor fi aleși lideri puternici, cu viziune, care să stabilească strategia politică a partidului. Urmează un an electoral extrem de important, iar Partidul Social Democrat are nevoie de un program politic bine structurat, coerent, care să fie îndeplinit întocmai, la nivel central și în teritoriu. Congresul este forul suprem de decizie, singurul care poate valida o nouă conducere, într-un cadru democratic, la care vor fi prezenți reprezentanții tuturor structurilor Partidului Social Democrat", se arată într-un comunicat dat publicității de Biroul Permanent al Organizației Județene Constanța.

Secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat că decizia a fost luată după consultarea cu membrii Biroului Permanent Județean: "În cel mai scurt timp trebuie încheiate conferințele județene pentru a fi organizat acest Congres. PSD e un partid prea serios pentru a avea interimat. Orice interimat naște discuții! Din punctul nostru de vedere, la jumătatea lui octombrie ar trebui să avem acest Congres. Personal, l-aș vota pe Liviu Dragnea șef al partidului și mi-am exprimat poziția încă de anul trecut pe acest subiect."  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Eu l-aș vota pe Dragnea"
Pagina a fost generata in 0.7549 secunde