PSD a făcut anunțul:

Decebal Făgădău va candida la Primăria Constanța. Cristinel Dragomir, propunerea pentru CJC

1049
9
Decebal Făgădău  va candida la Primăria Constanța. Cristinel Dragomir, propunerea pentru CJC - decebalfagadaupsd10-1440780617.jpg

Articole de la același autor

Stațiunea Mamaia este gazda, zilele acestea, a Școlii de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate din România. Consilierul premierului - Teodor Meleșcanu, Felix Stroe - președintele PSD Constanța, Mariana Gâju, președintele organizației de femei a PSD Constanța, au fost doar câțiva lideri care au participat la deschiderea oficială a întâlnirii femeilor social democrate de ieri.

Peste 200 de femei PSD din toate județele participă la întâlnirea de la malul mării. Președintele Consiliului Național al PSD - Rovana Plumb, președintele interimar al OFSD - Viorica Dăncilă, președintele interimar al partidului - Liviu Dragnea, senatorul Ecaterina Andronescu vor discuta despre rolul femeii în PSD.

Obiectivul principal al femeilor PSD rămâne câștigarea alegerilor locale din 2016. PSD și-a propus să obțină cât mai multe locuri de consilieri locali și de primari.

Președintele Organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, a declarat: "Ne așteaptă un an greu! Dar am convingerea că vom obține rezultate foarte bune pentru că suntem organizați și avem structuri puternice în teritoriu." Șeful social democrat de la malul mării, Felix Stroe, a afirmat că Decebal Făgădău va fi candidatul PSD pentru Primăria Constanța, iar secretarul general al Organizației județene, Cristinel Dragomir, va fi susținut pentru conducerea Consiliului Județean.

Ultima zi a Școlii de vară va fi duminică, 30 august, când va fi adoptată Rezoluția Femeilor Social Democrate cu privire la prezența și susținerea femeilor pe locuri eligibile la alegerile de anul următor.

Comentează știrea

petrica
29 august 2015
sper !

sper ca nu va castiga caci pentru asta face rxtinderea cartierului infractionalitatii,pentru asta ne face viata un calvar si ne aduce tiganimea pe cap cu toata pleiada de hoti,curve,bisnitari. daca tinerii sau cei ce vor casa trebuie sa faca credit de ce putorilor de tigani care toata ziua stau si o bat in cap dar au bani de bautura li se dau case din banii nostrii?

pavelica
29 august 2015
sper 2!

sper ca nu va castiga acest "locotenent" al predecesorului pentru a se stopa constructiile inghesuite (blocuri, benzinarii, biserici) care vor ticsi orasul, care e si asa facut varza

Cosmin
29 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ath
29 august 2015
Un pipi cu bolta pe Justitie

Semnalul a fost dat de Liviu Dragnea,un puscarias cu acte in regula,ajuns in fruntea partidului aflat la putere.Liviu Dragnea l-a laudat pe Mazare si pe Nicusor,doi "onoroabili" fesenei cu probleme mari in justitie.Apoi si-a exprimat admiratia fata de Fagadau si Cristinel continuatorii "marilor proiecte" incepute de primii doi.Nimeni nu riposteaza.Sa nu credeti ca ne lamurim cine este Fagadau sau Cristinel.Sunt buni in administrarie,asa crede partidul.Cuget Liber lucreaza de zor la imaginea lui Fagadau,PNL doarme.Celor care nu sunt de acord cu mine,vreau sa-mi raspunda la o intrebare:cine dă ora exacta in instantele din Romania,Pesede sau Justitia ca institutie ? Liviu Dragnea(PSD) are ultimul cuvant,bineinteles.Neincrederea in actul de justitie sugerata/initiata de Dragnea este un atac indirect la siguranta nationala.Daca Dragnea si membrii pesede au dreptul sa-si stabileasca singuri vinovatia,eu de ce nu as avea dreptul sa-mi fac singur dreptate,sa-mi stabilesc singur pedeapsa,sa-mi dau cu parerea despre mine ? Cine crede ca alegerea lui Fagadau a fost intamplatoare,se inseala amarnic.Eu,ca simplu observator si postac,stiam din anul 2013.La ora aia Mazare nici nu era arestat,nici vorba de demisie.Asta-i pohta ce a pohtit-o Mazare si locotenentii lui.Băietii sunt in grafic.USL aproba.Astia ne cred prosti.De aici li se va trage si sfărsitul(vezi cazul Ponta).

petre
30 august 2015
Opozitia este chiar tampita ?

Un contracandidat al lui Fagadau trebuie doar sa ne asigure ca va muta GHETOUL din centrul orasului si castiga sigur primaria.

Nicu
30 august 2015
@ petre

De acord cu tine. Dar in afara de ghetou ar trebui sa ne asigure ca va micsora pretul si pretul la apa, pret care in present este de aproape 5 ori mai mare decit normal.

la peneleu
30 august 2015
Care opozitie ?

sunt o adunatura de machedoni analfabeti, spagari si care pana acum au la activ sute de blaturi cu mazare si cu psd-ul. Ar trebui o bomba la primarie si la consiliul local.

je
11 septembrie 2015
candidatul

problema este ca celelalte partide nu vin cu un candidat viabil, iar un independent nu cred ca va avea sanse.deci psd-ul va continua domnia

Tavi
15 septembrie 2015
Munca la domiciliu

Unde vointa da gres, perseverenta invinge intotdeauna. Optimismul niciodata NU te trage inapoi, ci te conduce numai spre succes. Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare, iar activitatea este extrem de simpla. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe e-mail si contract legal. Pentru mai multe informatii, solicitati acum de la email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde