Corlățean: "România îndeplinește criteriile de aderare la Schengen"

143
1
Corlățean:
Președintele Comisiei speciale a Parlamentului pentru aderarea României la Spațiul Schengen, senatorul Titus Corlățean, s-a întâlnit vineri cu o delegație germană condusă de Frank Heinrich, membru al Bundestagului. Pe agenda discuțiilor s-a aflat și susținerea de către Germania a unei decizii privind aderarea țării noastre la Schengen. Titus Corlățean a exprimat așteptările României în legătură cu susținerea de către Germania a unei decizii cât mai rapide privind aderarea României la Spațiul Schengen, reiterând faptul că, potrivit evaluărilor Comisiei Europene, țara noastră îndeplinește, începând cu anul 2011, toate criteriile de aderare.

Deputatul german, care este purtător de cuvânt adjunct al Grupului parla-mentar CDU/ CSU și vicepreședinte al Grupului CDU Saxonia, și-a exprimat deschiderea pentru sprijinirea relațiilor româno-germane, menționând faptul că este un vechi prieten al României și un bun cunoscător al țării noastre. El a fost interesat să cunoască punctul de vedere al senatorului român privind soluțiile pe termen mediu și lung în problematica migrației ilegale, fiind discutate în acest context cauzele care generează accentuarea acestui fenomen și posibilitățile de direcționare mai eficientă a resurselor în cadrul programelor umanitare aprobate la nivel european.

Comentează știrea

nicoleta
29 august 2015
oportunitate

Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase, doritoare de castiguri suplimentare si rapide. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5598 secunde