Mișcări de trupe în Consiliul Județean Constanța. Patru consilieri vor fi înlocuiți

712
3
Mișcări de trupe în Consiliul Județean Constanța. Patru consilieri vor fi înlocuiți - consiliuljudetean-1440698694.jpg

Articole de la același autor

Petrică Munteanu, Ionuț Albu, George Ulmeanu sunt aleșii cărora le va înceta mandatul de consilier județean. În cadrul ședinței de CJC din 2 septembrie se va anunța și încetarea mandatului de consilier al lui Nicolae Fronescu, fost ales județean, fost director al Direcției Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Primăriei și fost membru în Consiliul de Administrație al RATC Constanța, care a murit în urmă cu o lună, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc.


Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, Organigramei și Statului de funcții pentru Muzeul de Artă Constanța pe anul 2015, pentru Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de Mare" pe anul 2015, rectificarea Bugetului Direcției Județene a Distribuției și Exploatării Filmelor Constanța pe anul 2015, pentru Centrul Cultural Județean Constanța "Theodor T. Burada", rectificarea Bugetului pentru Biblioteca Județeana "I. N. Roman" și pentru Com-plexul Muzeal de Științe ale Naturii, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Con-stanța, toate aceste hotărâri vor fi votate la următoarea ședință de consiliu.


Rectificare de buget se va face și pentru Teatrul de Stat Constanța. 


Modificarea componenței comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean, constituirea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționarea acesteia și modificarea și completarea structurii organizatorice și validarea nominală a membrilor ATOP Con-stanța sunt alte proiecte care se vor afla în atenția aleșilor județeni. 


Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean din septembrie se va afla și aprobarea Comisiei de concurs de proiecte de management precum și a Regulamentului - cadru de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management și de soluționare a con-testațiilor pentru Biblioteca Județeană "I. N. Roman" Constanța. Un alt proiect care se va afla pe ordinea de zi este și modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei", precum și aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listei de investiții pe anul 2015 a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. 


Aprobarea execuției Bugetului județean pe trimestrul II anul 2015 și aprobarea rectificării bugetului județean pe anul 2015 vor fi și ele supuse votului consilierilor județeni. Toate proiectele de hotărâre sunt inițiate de vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir. 


Comentează știrea

gigica
28 august 2015
i se rupe

petrica munteanu,a fost uns....,director zonal ,la predeal, in cadrul s .c.raja s ,a.re stroie grie toate fosilele comuniste

gigica
28 august 2015
i se rupe

petrica munteanu,a fost uns....,director zonal ,la predeal, in cadrul s .c.raja s ,a.re stroie grija die toate fosilele comuniste

stan
28 august 2015
castig garantat

Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat! Cere acum mai multe informatii la adresa noastra de email: : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5611 secunde