Elena Udrea dezvăluie de ce s-a retras din Guvern

517
Elena Udrea dezvăluie de ce s-a retras din Guvern - elenaudrea18-1328698311.jpg
Elena Udrea consideră că schimbarea premierului și a miniștrilor PDL este cel mai mare act de curaj al clasei politice în ultimii 23 de ani, precizând că nu a fost ușor să fie luată această decizie, dar că nominalizările făcute de partid reprezintă noua generația de politicieni propusă de PDL.

"PDL a dovedit de ce este cel mai important partid din România, de ce doar el este capabil să producă adevărata reformă. În istoria noastră post-decembristă, niciodată un alt partid nu s-a arătat dispus să schimbe premierul în funcție și întreaga garnitură de miniștri. Un gest politic unic și dovada cea mai puternică a faptului că PDL este singura forță politică majoră responsabilă din România", a spus Elena Udrea.

!Am arătat, mai presus de toate, că nu ne agățăm de putere, că suntem responsabili și, într-o foarte mare măsură, că am înțeles mesajul românilor nemulțumiți de situația economică și socială. Le-am arătat tuturor care este diferența între noi și USL, al cărui singur scop este să ajungă la putere, indiferent de ce se întâmplă cu țara", a adăugat Udrea.

Ea consideră că decizia de a schimba toți miniștrii PDL prezenți în cabinetul demisionar Boc reprezintă un act de curaj politic fără precedent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : EMIL BOC, ultima zi ca premier?
Pagina a fost generata in 0.5959 secunde