Elena Udrea, în vizită de lucru pe litoral

4785
Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, efectuează, în acest week-end, o vizită de lucru pe litoral.
Elena Udrea a declarat pentru ziarul "Cuget liber" că s-a întâlnit, vineri, cu reprezentanții administrației locale din Costinești pentru a analiza stadiul în care se află proiectele de infrastructură din zonă, printre acestea numărându-se realizarea variantei ocolitoare care să pornească de la Medgidia și să ajungă direct în Costinești, precum și realizarea unor centre de agrement în Costinești.
Totodată, ministrul a precizat că, împreună cu primarul din Costinești, Traian Cristea, cu prefectul Claudiu Palaz și cu alți reprezentanți ai autorităților locale, au verificat, în teren, situația construcțiilor abuzive. "Principalul nostru obiectiv este curățarea stațiunilor și plajelor de construcțiile abuzive", a completat Elena Udrea.
Ministrul a anunțat că va participa, sâmbătă, la videoconferința cu primul-ministru Emil Boc, programată la Prefectura Constanța. La final, Elena Udrea a mai precizat că, după videoconferință, ar putea efectua o vizită și în stațiunea Eforie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2524 secunde