ELENA UDREA și-a prezentat, la Constanța, moțiunea cu care dorește SĂ CÂȘTIGE partidul

1205
11
ELENA UDREA și-a prezentat, la Constanța, moțiunea cu care dorește SĂ CÂȘTIGE partidul - udrea1-1362935981.jpg
Elena Udrea a fost prezentă, ieri, la Constanța, pentru a-i convinge pe democrat-liberalii constănțeni să o voteze la alegerile pentru președinția partidului din 23 martie. În acest sens, ea a prezentat moțiunea "Noul PDL, O nouă Românie", cu care speră să câștige conducerea partidului.

Printre altele, ea a spus că este nevoie ca democrat-liberalii să fie mai uniți ca niciodată și a precizat că s-a hotărât să candideze pentru această funcție deoarece este sigură pe ea că se poate bate cu Ponta și cu Antonescu.

"Avem nevoie de un lider curajos care să iasă în față să se lupte cu Ponta, cu Antonescu. De un lider care să ridice partidul, care să câștige procentele pierdute, iar eu știu că pot face acest lucru", a spus Elena Udrea.

În ceea ce privește moțiunea depusă pentru a câștiga șefia PDL, Elena Udrea a afirmat că aceasta propune reformarea partidului pe baza unui dialog real între conducere și membrii din teritoriu, promovarea membrilor în funcție de performanțele profesionale și implicarea în politică, precum și recâștigarea electoratului pierdut în ultimii ani.

"Ideile bune nu sunt toate la mine. Moțiunea se construiește pe măsură ce este prezentată în teritoriu, iar la final va cuprinde toate ideile colegilor din partid", a menționat Elena Udrea.

Printre altele, ea a mai spus că nu este de acord ca partidul, pentru a cărui șefie candidează, să fuzioneze cu PNL.

"Se aude că există un proiect ca PDL să fuzioneze cu PNL. Sub ce formă? Eu nu sunt de acord cu acest proiect. Nu sunt de acord să intrăm în PNL, topindu-ne cu acest partid. Dorim alianță, reconstrucția dreptei? Foarte bine! Mai vedem dacă cu Antonescu! Dar să fuzionăm cu PNL, topindu-ne cu partidul lui Antonescu, niciodată! Trebuie să facem din nou din partidul nostru cel mai puternic și cel mai iubit partid din România, așa cum era în anul 2004", a declarat Elena Udrea.

Deputata democrat-liberală și-a exprimat îngrijorarea din cauză că partidul pierde membri deoarece unii fug la PNL. Ea a mai spus că, dacă alegerile se vor desfășura corect, are toate șansele să câștige șefia partidului, în caz contrar urmând să rămână un simplu membru.

Prezent la evenimentul de informare a moțiunii Elenei Udrea, liderul PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, a spus că organizația pe care o reprezintă va participa la Congresul PDL cu 112 delegați, fiecare dintre aceștia putând să voteze așa cum dorește.

Întrebat dacă discursul Elenei Udrea privind moțiunea prezentată l-ar putea face să se răzgândească în privința susținerii lui Blaga, Chiru a negat cu vehemență.

"Și în 2011 l-am susținut pe Vasile Blaga, sunt consecvent în acțiunile mele și nimic nu mă va face să mă răzgândesc", a declarat senatorul Gigi Chiru.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Mengele
11 martie 2013
Jos Chiru !

Acest Chiru va disparea odata cu Osanza Bleaga si toata gasca lui de babalaci nemernici, tradatori si vanzatori de partid ! ELENA UDREA PRESEDINTE !

Hanibal
11 martie 2013
motiuni si discursuri degeaba

Lenuta din Plescoi nu va putea face nimic din ceea ce spune,asa cum n-a facut nimic pentru a introna ordinea si disciplina atunci cand a fost numita sa aplaneze scandalurile din PDL Constanta.Ba dimpotriva le-a amplificat.Dar nici Chiru cel consecvent nu va reusi chiar daca Blaga va ales presedinte la Congres.Activitatea politica in PDL Constanta este inexistenta . Dl Chiru este mai mult senator preocupat de discursuri la tribuna senatoriala. Au disparut si steagurile de la intrarea in sediul acum pustiu.Secretarul general recent ales se dovedeste a fi doar un simplu figurant.Suntem obligati si datori sa constatam in continuare ca nimeni nu se sinchiseste de soarta si existenta membrilor de partid si nimeni nu le cere parerea.Evenimentele politice demonstreaza ca partidele romanesti nu au lideri capabili sa organizeze si sa conduca Romania.Poate va reusi Forta Civica ,avand in vedere ca aceasta organizatie politica s-a intarit prin cooptarea in conducere alaturi de dl Culetu, a geambasului traseist Cojocaru cel cu care dl Chiru se lauda ca a adus in PDL cca 300 de mebri din PNL.

NELU
11 martie 2013
pentru MENGELE

Chiar vrei sa ne omori, nume legat de lagarele naziste.!!!

eu
11 martie 2013
din popor

Noul PDL, o noua Romanie???? Cu cate lozinci mai pot veni oare si sa minta romanii. Poate a vrut sa spuna Noul PDL, o noua Hotie. Astora nu le ajunge cat au furat din avutia nationala. Asa cum am sustinut mereu, toti alesii s-au pus mereu pe jaf uitand de promisiunile electorale. Iar Basecu Si PDL au fost mereu cel mai mare rau al Romaniei. Toti ne-au umilit si ne umilesc in continuare, au distrus clasa de mijloc, dar daca altii ne-au facut tarani, Basescu si PDL ne-au facut iobagi, ne-au legt de glie. Unde sunteti voi Horia, Closca si Crisan ? Unde .....

mambo
11 martie 2013
???!!!

Coană, dacă nu ai bani mulți să nu mai depinzi de mogulii din partid și sânge în instalație, ai să regreți amarnic ziua când ai să ajungi șefă de partid. Fidelitatea în politică a unor colegi e numai în teorie, în practică fidelitatea are preț .

mihnea
11 martie 2013
banii

sa dai banii inapoi.ajunge cat ai furat

lol
11 martie 2013
aham

hai ca te faci de ras!

Răspuns la: banii
Adăugat de : mihnea, 11 martie 2013
sa dai banii inapoi.ajunge cat ai furat
Sorin
11 martie 2013
Ham-ham ...

Am in spatele blocului un catel exact ca Udrea ...Adica,latra pur si simplu aiurea,mai da cate unul cu ceva dupa el si tace,apoi iar latra... Atata o duce cutia craniana pe Udrea si gata, nu va enervati...

...
11 martie 2013
E buna Elena Udrea

E buna, degeaba scrieti prostii, daca v-ar arata niste tzatze si nistre craci, ce ati zice???

Membru PDL
11 martie 2013
Alegeri 23 Martie

Iau ATITUDINE Fata de cei care comenteaza, aducand injurii sub anonimat ... Invidia!!!!! .... Sentiment pe care nici prietenia nu il stinge intotdeauna. Nimic nu este mai greu de iertat decat meritele altuia. Putini, foarte putini oameni se bucura cinstit de succesele celor care au aceeasi profesiune ca ei ... Acesta e unul din fenomenele cele mai rare ale naturii ... Schimbarea in PDL o va face Dora ELENA UDREA ... SUCCES!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4056 secunde