"Faptul că oameni importanți ai PDL văd o soluție în PNL este îngrijorător"

252
2
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că nu crede în ipoteza conform căreia plecările unor personalități marcante din PDL ar fi de fapt o strategie a partidului, în vederea unei alianțe cu PNL. 


"Faptul că oameni importanți ai PDL văd o soluție în PNL este îngrijorător. Dacă cineva se gândește că în viitor un singur partid de dreapta în România înseamnă că PDL se va topi în PNL, cred că este greșit. Singurul partid de centru-dreapta autentic puternic în România este PDL și așa va trebui să ne comportăm. Slăbiciunea celor care găsesc o salvare în PNL cred că este stimulată și de prea marele entuziasm cu care se vorbește despre o alianță cu PNL. În orice alianță ar intra PDL, trebuie să fie un partener egal. Ideea că PNL este partidul către care trebuie să mergem mi se pare că este prea mult vehiculată și prea cu entuziasm afirmată, așa că unii se gândesc acum să plece din PDL poate vor prinde vreo funcție. Sunt categoric pentru statutul de cel mai important partid de centru-dreapta din România al PDL-ului și nu al altui partid care se consideră de dreapta", a declarat Elena Udrea.


Comentează știrea

Hanibal
9 martie 2013
cine este mai autentic ?

Disputa te duce cu gandul la Caragiale care a spus : " Am vazut grupulete intitulandu-se adevarata partida liberala.Pe cine sa creada lumea ? Aceasta reclama aminteste pe aceea a băcanilor care lipesc pe perete afise cu inscriptia " aici se gaseste adevaratul cascaval de Penteleu ".Politicianistii romani au reusit sa ne convinga de faptul ca timp de 23 de ani, partidele au practicat coruptia , au fost instrumente de jefuire a statului,de imbogatire pentru unii putini la numar si de saracire a celor multi.De aceasta stare de lucruri suntem toti vinovati,toti suntem responsabili.N-am facut nimic pentru a impiedeca aceasta politica desfranata si antinationala,dimpotriva,noi am creat,sustinut si dezvoltat cu votul nostru toata aceasta putere oligarhica.Exista in partide si oameni de buna credinta.Dar ei nu slujesc decat ca paravan.In dosul lor opereaza furtul si intriga.Si astazi,ca intotdeauna " Se duc lupte crancene (citez din Arghezi) intre partide cu scopul de a alege la conducerea lor si a statului pe cei mai prosti din sanul lor pentru a le incredinta misiunea de oameni "de paie:.Cand se gaseste prostul ideal si mult visat,este apalaudat si dus pe umeri in locurile cele mai inalte".Partidele politice romanesti sunt adevarate sorcove doctrinare,melanjuri gretoase de fragmente de principii,de idei luate de-a gata.Circarii politici au ajuns sa ne hotarasca soarta.

...
9 martie 2013
Tu esti cea mai BUNA

Nuto, tu esti cea mai buna, esti buna cu draci....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3628 secunde