Locuințe ANL în Medgidia, repartizate în funcție de priorități

388
Locuințe ANL în Medgidia,  repartizate în funcție de priorități - anl-1362781662.jpg
Ca în fiecare an, și anul acesta Consiliul Local Medgidia a aprobat repartiția locuințelor de tip ANL, avându-se în vedere lista de priorități. 


"Lista de priorități se aprobă de două ori pe an în baza punctajelor acordate de către cele două comisii, respectiv: comisia de analiză a cererilor pentru locuințele de tip ANL și comisia de analiză a cererilor pentru locuințele sociale din fondul locativ de stat. Cetățenii interesați depun în acest sens cereri la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia. Pe baza acestor cereri se solicită documentele necesare în vederea întocmirii dosarului pentru obținerea locuinței", a explicat primarul Marian Iordache.

El a mai spus că, se acordă punctaj în funcție de criteriile stabilite fiecărui solicitant. După aprobarea listei de priorități, odată cu existența unei locuințe disponibile, se propune repartizarea. Ulterior, după aprobarea repartiției se perfectează contractul de închiriere în baza unui proces verbal semnat de ambele părți și se predă locația.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier grav în Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6155 secunde