Elevii fruntași, premiați de primarul Medgidiei

376

Articole de la același autor

Primarul orașului Medgidia, Marian Iordache, i-a premiat pe elevii care au participat la o activitate școlară de mare importanță pentru viitorul lor.
În cursul zilei de vineri, peste 350 de elevi din clasele primare ale școlilor din Medgidia au participat la programul "Lumea ta curată!", inițiat de Fundația Prais. Copiii au primit gratuit cartea educațională, au participat la lecții deschise și la concursurile de compuneri și de confecționat obiecte din materiale reciclabile.
În cadrul acestei activități, elevii au urmărit filmulețe interactive despre importanța și necesitatea reciclării și au reținut cum se face corect selecția deșeurilor, înainte de a fi aruncate în coșurile speciale.
În partea a doua a întâlnirii, au fost premiați elevii câștigători la concursul de obiecte realizate din materiale reciclabile la nivelul fiecărei școli și cei care au câștigat în cadrul proiectului "Lumea lui Ovi".
Premiile au fost acordate de edilul orașului Medgidia, Marian Iordache, și responsabilul cu protecția mediului din cadrul Lafarge, Ghiuzide Curtasan.
Toți copiii au fost felicitați și aplaudați de colegii lor pentru implicarea în proiect, iar primarul le-a promis că va asigura sprijinul necesar pentru ca acest concurs să se desfășoare și anul viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4253 secunde