Eliminarea pensiilor speciale, subiect de dispută în Comisia de muncă

137
Eliminarea pensiilor speciale, subiect de dispută în Comisia de muncă - ddd-1580211939.jpg
Deputatul USR Cristian Seidler a propus, marți, în ședința Comisiei de muncă, rediscutarea proiectului privind eliminarea pensiilor speciale care se află pe ordinea de zi a plenului, în replică președintele comisiei, social-democratul Adrian Solomon, refuzând propunerea pe motiv că nu este regulamentară, potrivit Agerpres. "Nu supun la vot glume. Nu ai prevedere regulamentară ca să mă obligi pe mine să supun la vot. (...) Nu există nicio cutumă. Una este să dezbați un raport care nu a fost finalizat de redactat, dar să nu fi fost trimis la plen. Dacă a fost retrimis la plen nu există nicio prevedere regulamentară să poată fi rediscutat în comisie. Ai altă propunere serioasă?", i-a spus Solomon. Deputatul USR a susținut că s-a mai procedat în acest fel la alt proiect de lege, chiar la propunerea președintelui comisiei.

În final, Solomon a supus la vot și a fost adoptată ordinea de zi a comisiei care nu cuprindea proiectul privind pensiile speciale.

Camera Deputaților urmează să dezbată marți, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale. Comisia pentru muncă din Camera Deputaților a adoptat, în luna decembrie anul trecut, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizează eliminarea pensiilor speciale, excepție făcând cele destinate militarilor și structurilor din cadrul MAI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Pensiile speciale, în pericol
Pagina a fost generata in 0.4608 secunde