Teodor Meleșcanu, despre nominalizarea lui Vlase la șefia SIE:

"Este un om care are o anumită experiență în materie"

263
Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat, ieri, că social-democratul Gabriel Vlase, propus la șefia Serviciului de Informații Externe (SIE), are o anumită experiență în materie. 


"Am relații cum am cu toată lumea din spectrul politic, depinde de decizia dânsului, de decizia coaliției propunerea președintelui. Din punctul meu de vedere, este un om care are anumită experiență în materie", a spus Meleșcanu, la Parlament. 


El a precizat că nu a știut nimic înainte ca această propunere să fie comunicată de președintele Klaus Iohannis. 


"Nu am știut nimic decât atunci când am văzut propunerea prin comunicatele de presă", a afirmat Meleșcanu, citat de Agerpres. 


Pe 14 iunie, președintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare președinților Parlamentului în care a propus numirea lui Gabriel Vlase în funcția de director al Serviciului de Informații Externe. 


Tot ieri, Meleșcanu a declarat că a avut discuții generale cu omologul său din Burkina Faso, Alpha Barry, cu privire la românul răpit în urmă cu trei ani în această țară, arătând că în prezent acesta se află în Mali. 


"Discuțiile au fost de ordin general și am dorit să avem o poziție foarte clară din partea burkinabezilor în legătură cu sprijinul și solidaritatea pe care o avem și dorința lor de a colabora și de a găsi o soluție pentru acest caz umanitar foarte complicat. În acest moment, nu mai este în Burkina Faso, este în Mali", a spus Meleșcanu, la Parlament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6026 secunde