Europarlamentarul Eduard Hellvig a câștigat procesul cu ANI

78
Europarlamentarul Eduard Hellvig a câștigat procesul cu ANI - europarlamentareduardhellvig-1418285456.jpg

Articole de la același autor

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis să admită contestația europarlamentarului Eduard Hellvig, privind raportul ANI, conform căruia liberalul s-ar fi aflat în incompatiblitate cât timp a fost ministru al Dezvoltării, sentința fiind irevocabilă.


"Modifică sentința atacată, în sensul că admite acțiunea formulată de reclamantul Hellvig Eduard Raul, în contradictoriu cu pârâta Agenția Națională de Integritate. (...) Obligă autoritatea pârâtă să retragă de pe website-ul propriu comunicatul de presă din data de 9 noiembrie 2012 și să publice prezenta hotărâre judecătorească de anulare a raportului de evaluare", a decis instanța supremă.

Prima instanță sesizată, Curtea de Apel Bucuresști (CAB), a respins în 2 aprilie 2013, ca neîntemeiată, contestația lui Eduard Hellvig privind raportul de evaluare al ANI.


În noiembrie 2012, Eduard Hellvig, la acea dată ministru al Dezvoltării Regionale și Tursimului, declara că acuzațiile care i se aduc de către ANI sunt "o mizerie", că motivul atacurilor la adresa sa este legat de funcția pe care o deține în PNL și de faptul că se dorește ca USL să piardă parlamentarele din 2012 și prezidențialele din 2014. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1663 secunde