Alexandra Stan: "Sunt obsedată de..."

206
1
Alexandra Stan:
Alexandra Stan este una dintre cele mai frumoase și mai de succes artiste din industria muzicală românească. Cu toate că mulți bărbați și-ar dori să o aibă alături, frumoasa blondă mărturisește că este greu de suportat pentru că este obsedată de curățenie.

Alexandra Stan a mărturisit că este o persoană greu de suportat și că mulți oameni nu o înțeleg. Chiar dacă se bucură de succes și mulți bărbați și-ar dori-o alături, vedeta spune că nu este tocmai ușor să fii în preajma ei deoarece este obsedată de ordine.

"Sunt obsedată de ordine. Nu pot să dorm sau să plec de acasă dacă nu e curat. Când sunt obosită vreau să fac ordine. Când intru în casă mă uit să văd dacă totul e la locul lui. Sunt mulți oameni care nu mă înțeleg. Dacă intrau colegii de trupă în camera mea de hotel, făceam curat după ei", a declarat Alexandra Stan la Prima TV, citează spynews.ro.

Comentează știrea

Mihaela
12 decembrie 2014
Cea mai cautata oferta a anului

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected] Nu ezita. Mult succes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6703 secunde