Europarlamentarul USR, Nicolae Ștefănuță, și-a deschis birou la Constanța

313
Europarlamentarul USR, Nicolae Ștefănuță, și-a deschis birou la Constanța - 11-1583072798.jpg

Articole de la același autor

Nicolae Ștefănuță, de la USR, a inaugurat, sâmbătă, la Constanța, al doilea său birou de europarlamentar din țară, după orașul natal Sibiu. Acesta este situat pe bulevardul Mamaia numărul 39. La eveniment, au fost prezenți președintele USR Constanța, Stelian Ion, europarlamentarul Dacian Cioloș, dar și numeroși membri sau simpatizanți USR.

Pereții sediului biroului europarlamentar de la Constanța au fost decorați cu desene ale artistei Maria Teodorescu, reprezentând etape istorice.

"Este al doilea birou pe care îl deschid. Și încerc ca în fiecare birou europarlamentar pe care îl deschid să reușesc să atrag alături un talent local, un artist local, care să ofere biroului o latură mai umană, mai personală cumva, cu istoria locului, cu un mesaj al locului. Și doamna Maria Teodorescu ne-a oferit aceste desene, pornind de acum 2.000 de ani, cu trecere prin diversele epoci ale Constanței și prin multiculturalismul Constanței. Și se termină cu drumul nostru în Uniunea Europeană și, mai departe de atât, cu acest ghem al istoriei adresându-se nouă, politicienilor, ca să ducem cumva această istorie frumoasă mai departe", a afirmat Nicolae Ștefănuță.

El a mai explicat că, în săptămâna de circumscripție, fiecare europarlamentar USR merge prin țară pentru a sprijini colegii care vor candida la locale.

"Stelian Ion este candidatul care va revoluționa administrația orașului Constanța, care, deși splendid și plin de istorie, este astăzi într-o stare dezolantă. Voi lucra cu el pe proiecte europene, pe proiecte de mediu, pe atragerea investitorilor și îmbunătățirea portului. Am fost foarte încântat că la inaugurarea biroului meu europarlamentar din Constanța a venit și Dacian Cioloș. Nu suntem doar colegi și prieteni la Bruxelles, ci suntem amândoi oameni care militează pentru o uniune tot mai puternică între USR și PLUS. Destinul nostru e împreună", a declarat Nicolae Ștefănuță.

Nicolae Ștefănuță este vicepreședinte al USR și a fost ales europarlamentar pe lista Alianței USR PLUS la scrutinul din 26 mai 2019. Este vicepreședinte al Delegației pentru relațiile cu Statele Unite și membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară și al Comisiei pentru Bugete ale Parlamentului European.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2020
Stire din Politică-Administrație : USR cere limitarea mandatelor rectorilor
Pagina a fost generata in 0.6152 secunde