"Există contestații la candidatura mea la PE"

73

Articole de la același autor

Mircea Diaconu spune că la BEC există contestații la candidatura sa ca independent la alegerile pentru PE deoarece cineva vrea să îi ia "dreptul de a alege și a fi ales", referindu-se la o persoană cu care a avut divergențe în 2009 și care "conduce cu o mână de fier forjat", fără a o nominaliza.

"Nu sunt contestații la listele cu semnături, ci la candidatura mea, la dreptul de a alege și a fi ales, care face parte din drepturile universale ale omului. Cineva vrea să mi-l ia, și eu spun că nu trebuie să mi-l ia, și nu vreau să îl dau. Se întâmplă asta pentru că într-o perioadă care a contat, în 2009, de divergențe și opinii, mi-am spus părerea tranșant despre o persoană care conduce cu o mână de fier forjat și astăzi și care a creat un sistem cu niște oameni cheie, așezați în instituții cheie, și care acționează direcționat. Adică, se îndreaptă către o persoană și o termină, ca imagine, carieră, sănătate. Și eu am devenit o țintă", a spus Diaconu, citat de Mediafax.

Întrebat de ce evită să spună numele acelei persoane, Mircea Diaconu a răspuns că nu vrea să coboare la nivelul acesteia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Diaconu nu mai este senator
Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Diaconu, la judecata CCR
Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Diaconu nu mai este senator
Pagina a fost generata in 0.2922 secunde