Crin Antonescu:

"Există foarte mari rezerve față de cooptarea UDMR la guvernare"

144
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că liberalii își doresc ca viitorul parlament și guvern să fie instalate până la Crăciun, în condițiile în care "orice întârziere sau complicare a calendarului" nu ar folosi nimănui. 

"Sperăm încă o dată că toate aceste lucruri se vor petrece normal și repede. Nu există niciun motiv care să nu permită încheierea acestui an cu un parlament și cu un guvern investit", a spus el, într-o conferință în care a prezentat bilanțul PNL la aceste alegeri. 

Potrivit Hotnews, acesta și-a rugat colegii "să rămână prin preajmă pentru ca, pe măsură ce vom avansa în acest calendar și discuțiile cu premierul în legătură cu structura viitorului guvern vor avansa, biroul politic central și consiliul național vor fi convocate pentru a putea finaliza în interiorul fiecărui partid procesul de asumare a unor ministere și de desemnare a unor persoane pe posturile de miniștri și secretari de stat". 

Crin Antonescu a recunoscut că în rândurile PNL "există foarte mari rezerve față de o cooptare a UDMR la guvernare, dar există toată deschiderea pentru ca raporturile politice dintre UDMR și USL să fie deschise și, acolo unde e nevoie, în interesul general sau al partidelor, să existe discuții pe orice subiect".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ei sunt noii parlamentari de Constanța
Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "Niciun meci nu este dinainte jucat"
Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "PNL s-ar putea desprinde de USL"
Pagina a fost generata in 0.3568 secunde