"Există semnale că mulți primari vor să schimbe barca, plecările sunt derapaje de caracter"

299
Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a admis că sunt multe semnale din partea multor primari care vor să schimbe barca în momentul ăsta, însă în opinia sa este vorba de derapaje de caracter.

"Vom discuta în BPN această situație, care ne preocupă. Eu am făcut o evaluare generală, întrucât sunt multe semnale, din partea multor primari care vor să schimbe barca în momentul ăsta, după ce până acum au fost foarte fericiți în PDL", a declarat Sever Voinescu, întrebat dacă se ia în calcul convocarea unui Colegiu Director care să analizeze situația din teritoriu.

"Evident că asemenea semnale sunt îngrijorătoare, însă pe de altă parte, multe dintre aceste plecări sunt derapaje de caracter. Lucrurile astea nu pot fi rezolvate în niciun fel de partid, pentru că loialitatea este o chestiune care se fructifică în politică, dar nu se construiește. Dacă oamenii la un moment dat se supără și te părăsesc, atunci poate că n-ar fi meritat să fie cu tine de la început", a mai arătat Voinescu.

Acesta a precizat că afirmațiile sale au "o valoare generală, dar nu se aplică în toate cazurile", amintind în acest sens situația primarului de la Slatina.

În privința lui Sorin Frunzăverde, Sever Voinescu spune că pe el nu îl interesează persoana lui Frunzăverde, ci "omul politic Frunzăverde, care și-a lăsat partidul la greu".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2945 secunde