Vasile Blaga spune că 2012 este cel mai greu an electoral din întreaga istorie a PDL

254
Vasile Blaga spune că 2012 este cel mai greu an electoral din întreaga istorie a PDL - vasileblaga-1333032083.jpg
Președintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat astăzi că anul 2012 este cel mai greu an electoral din istoria PDL și că întregul activ trebuie să se mobilizeze mai mult decât oricând pentru obținerea rezultatelor dorite, fiecare membru al partidului fiind chemat să facă ce știe mai bine.

"Suntem într-un an electoral extrem de greu, o spun partidului de multe luni. Nu mai suntem partidul de 7-8% care să avem ținta 10-12%; suntem principala forță de guvernare în această țară, care în condiții complicate, din punctul de vedere a ceea ce înseamnă economia mondială și nu numai, a luat măsuri care s-au dovedit utile pentru a nu ajunge în situații dificile, precum cea a Greciei', a spus Vasile Blaga.

El a amintit că unele state, dând exemplul Spaniei, au luat măsuri soft micșorând doar CAS-ul în speranța stimulării pieței forței de muncă, nu au reușit, motiv pentru care Spania se află într-un șomaj istoric.

Vasile Blaga a enunțat crezul partidului, care poate fi considerat și atitudinea definitorie a campaniei pe care partidul o va duce în lupta electorală din acest an.

"O politică adevărată înseamnă pentru noi o implicare și explicare totală a măsurilor pe care le luăm. Și toate trebuie orientate către un singur obiectiv: crearea locurilor de muncă. Pierderea locurilor de muncă este cea mai gravă din toată lumea. (...) Iar partidul trebuie astăzi să se mobilizeze mai mult ca oricând, tot activul lui, astfel încât să avem rezultatele pe care le dorim', a subliniat Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4421 secunde