"Farul e al constănțenilor, trebuie salvat!"

2482
Aleșii locali democrat-liberali, municipali și județeni, ar putea iniția, potrivit declarațiilor liderului PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, un proiect de hotărâre în Consiliul Local Municipal Constanța și altul în Consiliul Județean, prin care să propună administrației publice locale să acorde sprijin Clubului Farul. În acest sens, președintele Organizației Județene a PD-L Constanța a precizat că va avea o discuție cu colegii săi, consilieri locali și județeni, în proxima ședință a Biroului Permanent Județean, eveniment care va avea loc vineri după amiază. "Până acum nu am avut ocazia, dar la BPJ-ul de vineri voi avea o discuție cu colegii mei, în ideea promovării unui proiect prin care să solicităm implicarea administrației locale în viața clubului. Așa cum sprijină alte sporturi, precum handbalul și voleiul, ar putea să sprijine și fotbalul", a menționat Banias. În plus, el a subliniat că speră să găsească înțelegere la colegii săi.
Și liberalii tomitani par dispuși să susțină această inițiativă, iar din acest punct de vedere penelistul Dănuț Culețu a afirmat: "Da, sigur că aleșii locali PNL vor susține, alături de colegii lor de la PD-L, câte un proiect în CLM și CJC prin care să ceară sprijin pentru Farul. Sper, însă, ca și consilierii PSD să se ralieze acestui proiect".
În opinia lui Culețu, FC Farul trebuie salvat pentru că "aparține constănțenilor": "Farul excede persoanele, e al constănțenilor, trebuie salvat!". Totodată, el a menționat că, din punctul său de vedere, "responsabilitatea de a salva Farul revine și administrației locale". În ceea ce privește poziția liderului PNL Constanța, deputatul George Dragomir, dar și cea a senatorului liberal Puiu Hașotti, Dănuț Culețu a afirmat: "Sigur că domnii Dragomir și Hașotti sunt de acord. De fapt, sunt dornici să susțină această inițiativă a consilierilor locali și județeni".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9913 secunde