Femeile din PSD, alături de bătrânii din centrele Poarta Albă, Negru Vodă şi Constanţa

500
Femeile din PSD, alături de bătrânii din centrele Poarta Albă, Negru Vodă şi Constanţa - gajupachete-1619726264.jpg

Articole de la același autor

În preajma sărbătorilor pascale toţi încercăm să fim mai buni şi să ne deschidem sufletul pe care să îl umplem cu lumină.

Acest lucru se întâmplă şi cu Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD Constanţa al cărei preşedinte este primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.



Astfel, la iniţiativa femeilor social-democrate, mai multe centre de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă şi municipiul Constanţa, au primit ajutoare ce au constat în pachete speciale de Paşte.


„Trăind bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „dar din dar se face rai”. Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat au mers cu daruri pentru persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni de la Poarta Albă, Negru Vodă și municipiul Constanța. Acțiunea s-a desfăşurat cu respectarea tuturor măsurilor impuse de situația pandemică în care ne aflăm. Joi 29 aprilie 2021, un număr de 500 de bătrâni au primit în dar produse alimentare tradiționale de Paște. Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene au încercat să aducă în inimile acestor bătrâni bucurie și speranță”, se arată într-un comunicat emis redacţiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6221 secunde