Femeile din PSD merg cu daruri la vârstnicii de la centrele de bătrâni

307
Femeile din PSD merg cu daruri la vârstnicii de la centrele de bătrâni - psdfemei-1608318534.jpg

Articole de la același autor

Trăind bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „dar din dar se face rai”.



Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor merge cu daruri pentru persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni de la Poarta Albă și Negru Vodă din județul Constanța.


Drept urmare, luni 21 decembrie, aproximativ 320 de persoane vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Crăciun specifice sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc la ora 11.30, la Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă și la ora 13.00, la Centrul de Îngrijire și Asistență din orașul Negru Vodă.


„Acțiunea se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor impuse de situația pandemică în care ne aflăm. Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria sărbătorilor de iarnă”, a declarat preşedintele Organizației Județene de Femei a PSD Constanța, Mariana Gâju.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde