Chiar aşa ghinion să aibă? Horia Ţuţuianu, tăiat din pix de pe locul eligibil la parlamentare?

1705
Chiar aşa ghinion să aibă? Horia Ţuţuianu, tăiat din pix de pe  locul eligibil la parlamentare? - psd-1603210490.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Naţional al PSD ar fi trebui să valideze, astăzi, listele transmise din toate judeţele ţării propuse pentru Parlamentul României.

Surse din PSD au transmis că au fost validate câteva judeţe, însă printre acestea nu se află şi Constanţa. Motivul principal ar fi că încă există divergenţe pe tema propunerilor transmise de la Constanţa.

Astfel, din câte se pare, una dintre nemulţumirile celor de la Centru este legată de propunerea ca Horia Ţuţuianu să deschidă lista la Camera Deputaţilor. Şi, drept urmare, acesta ar fi fost tăiat din pix şi înlocuit cu unul dintre cei mai apropiaţi colegi de partid, Lucian Lungoci.

În schimb, Decebal Făgădău ar fi ajuns de pe a treia pe a doua poziţie, un loc eligibil sută la sută! Rămâne de văzut care va fi finalul în această luptă pentru putere. Oricum, din câte se pare până acum, perdantul ultimelor alegeri este Horia Ţuţuianu, cel care a fost tăiat din pix şi la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Reamintim că, săptămâna trecută, în urma discuțiilor din Biroul Politic Judeţean și a consultărilor cu primarii, Felix Stroe a spus că s-au conturat listele pentru Parlamentul României. Astfel, la Senat, PSD Constanţa ar deschide lista cu Felix Stroe, acesta fiind urmat de Liviu Tit Brăiloiu, Daniel Georgescu, Ștefan Mihu, Mariana Gâju, Gheorghe Manta, Gabriela Iacobici.

La Camera Deputaților, lista ar fi urmat să fie deschisă de fostul preşedinte al CJC, Horia Țuțuianu, acesta fiind urmat de Cristina Dumitrache, Decebal Făgădău, Lucian Lungoci, George Vișan, Radu Babuș, Nicolae Tănase, Marioara Cojoc, Mihai Soare, Luminița Vlădescu, Silviu Gârea, Adriana Gheorghe, Florin Chelaru

Printre altele, Felix Stroe a declarat că PSD Constanța își propune să obțină două posturi în Senat și patru la Camera Deputaților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6497 secunde