PSD Constanţa şi-a prezentat candidaţii la alegerile parlamentare

974
PSD Constanţa şi-a prezentat candidaţii la alegerile parlamentare - conferintapsd-1604666579.jpg

Articole de la același autor

Organizaţia PSD Constanţa şi-a prezentat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc la data de 6 decembrie.

Pentru Senat, lista este deschisă de Felix Stroe, urmat de Liviu Tit Brăiloiu, Daniel Georgescu, Mărioara Cojoc, Mariana Gâju, Gheorghe Manta, Gabriela Iacobici.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Horia Țuțuianu, urmat de Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, George Vișan, Costin Răsăuțeanu, Neculai Tănase, Luminița Vlădescu, Adriana Gheorghe, Marilena Dragnea, Silviu Gârea, Nicu Roșu, Ana Maria Oprea, Mihalache Mușat, Florin Chelaru.

Felix Stroe a declarat printre altele că nu este necesar ca alegerile parlamentare să aibă loc cu orice preţ pe data de 6 decembrie pentru că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus iar sănătatea oamenilor poate fi pusă în pericol.

„Apreciem că trebuie o consultare a tuturor partidelor, să se țină cont de opinia publică. Nu cred că trebuie să ne propunem să facem alegeri cu orice preț plătit de populație, în contextul acestei pandemii. Noile măsuri sunt necesare, dar trebuia luate de mult, discutate cu populația. Sunt măsuri generate de frică, de spaimă. Bine ar fi ca cei care au putere de decizie dacă merită plătit prețul, adică cu orice preț., pentru ținerea alegerilor. PSD consideră că alegerile nu trebuie ținute cu orice preț” a spus Stroe.

Mai multe detalii aflaţi în ediţia de sâmbătă a ziarului Cuget Liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5568 secunde