Concurs Festivalul Callatis 2012, sub semnul întrebării

1151

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că mâine va afla dacă poate sau nu organiza Festivalul Callatis anul acesta. Radu spune că festivalul va fi organizat în mod sigur în 2013.
Întrebat dacă există fonduri în Primăria Mangalia pentru demararea inițiativei anterior menționate, edilul din sudul litoralului a replicat: "Chiar dacă avem fonduri, nu le alocăm în acest sens", continuând prin a explica faptul că prioritățile pentru oamenii din municipiu și, implicit, pentru administrația locală sunt altele.
"Probabil că am fi alocat o sumă mică, avem nevoie de bani pentru alte proiecte, cu un impact social mult mai mare decât Festivalul Callatis. Necesitățile Mangaliei sunt altele. Sigur, este un festival cu tradiție pe care ne dorim să-l organizăm. Din acest motiv, am decis să contactăm mai mulți sponsori, pentru a vedea dacă cineva este dispus să se implice și să găsim un sponsor principal. Totuși, este destul de dificil. Majoritatea sponsorilor sunt implicați deja în alte proiecte, fiind rugați din timp de alți organizatori să finanțeze anumite evenimente. Ceea ce vă pot spune concret este că festivalul va fi organizat în mod cert anul viitor, pentru că ne vom pregăti din timp. Avem timp ca, până anul viitor, să găsim sponsori și să facem toate demersurile necesare", a declarat primarul Mangaliei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3406 secunde