Foleanu încă așteaptă să fie inclus pe ordinea de zi a ședinței CL Mangalia

278
Pedelistul Paul Foleanu nu va fi validat nici astăzi ca și consilier. Cel care ar trebui să propună către membrii CL Mangalia un proiect de hotărâre privind validarea lui Foleanu este primarul Cristian Radu. Potrivit acestuia, însă, la momentul actual, prioritățile Mangaliei sunt altele. Reamintim că astăzi, începând cu ora 17.00, va avea loc ședința de consiliu local, pe a cărei ordine de zi se află două proiecte. Niciunul dintre acestea nu face referire la mandatul reprezentantului PDL.
"Nu avem un proiect pe ordinea de zi care să-l privească pe domnul Foleanu. Cel mai probabil, vom avea unul în ședința următoare. Pentru ședința de mâine (astăzi - n.r.), prioritare sunt cele două proiecte pe care
le-am comunicat", a declarat Radu.
Reamintim că, la ședința de constituire a Consiliului Local Mangalia, comisă de validare a decis că Paul Foleanu nu poate ocupa un scaun în CL, din cauză că "a fost declarat incompatibil de către Înalta Curte de Casație și Justiție". Ulterior, în data de 19 iulie, Magistrații Tribunalului Constanța au admis acțiunea formulată de pedelist, anulând hotărârea pentru funcția de consilier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1719 secunde