Dacă va ajunge în Parlament

Florian Constantin va susține modificarea Legii Sportului

416
Florian Constantin va susține modificarea Legii Sportului - pdlcasadeculturaflorianconstanti-1353702626.jpg
Candidații Alianței România Dreaptă, Stelian Gima, Camelia Pleșca și Florian Constantin au susținut, ieri, o conferință de presă, în cadrul căreia au vorbit despre proiectele pe care le au în vedere dacă vor fi aleși în Parlamentul României în urma scrutinului din 9 decembrie. 

Aflat în cursa electorală pentru Colegiul senatorial 1, Constantin a explicat că își va arată toată susținerea către un proiect ce vizează înființarea unor centre educaționale preuniversitare, care vor permite accesul la educație copiilor din mediul rural și a celor din medii sociale defavorizate. El a precizat că, prin parteneriate public-private cu unitățile de învățământ din Colegiu, se pot face investiții substanțiale în aceste centre de excelență. 

Constantin a vorbit și despre modificarea Legii Sportului, în așa fel încât să încurajeze agenții economici să investească în anumite domenii și să contribuie la dezvoltarea lor. 

Candidata ARD pentru Camera Deputaților pe Colegiul 2, Camelia Pleșca, spune că, printre proiectele pe care le va susține, dacă va câștiga la alegerile parlamentare, se numără deblocarea lucrărilor la parcul industrial Medgidia, punerea în valoarea a zonelor cu potențial deosebit din punct de vedere istoric, folosirea, în mediul rural, a materialelor reciclabile pentru funcționarea stațiilor de biogaz, precum și valorificarea industrială a produselor agricole. 

Stelian Gima, cel care se luptă pentru un loc de deputat pe Colegiul 1, spune că a decis să candideze pentru că dorește să fie în rândul tinerilor care se implică în viața politică. Acesta s-a declarat sătul de batjocură, minciună și manipulare, caracteristici pe care le-a asociat cu diverși reprezentanți ai actualei clase politice. 

Gima a precizat că, dacă va câștiga un mandat în Parlamentul României, are în vedere, împreună cu alți doi colegi, implicarea societăților active din parcul eolian situat la Cogealac într-un proiect prin care surplusul de energie produs de turbine să fie folosit în folosul oamenilor din regiune. Astfel, spune pedelistul, companiile ar putea utiliza energia pentru a fora și extrage apă, care să fie, ulterior, folosită la irigarea culturilor agricole. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4915 secunde