Florin Chelaru, preocupat de siguranţa elevilor în şcolile din Năvodari

435
Florin Chelaru, preocupat de siguranţa elevilor în şcolile din Năvodari - chelaru-scoli-1709902780.jpg
Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a luat atitudine în ceea ce priveşte siguranţa copiilor în şcoli.

Astfel, edilul s-a întâlnit cu directorii unităţilor de învăţământ din localitate, dar şi cu autorităţile locale şi au pus la cale un plan pentru ca elevii să se afle în siguranţă.

„Având în vederea situația îngrijorătoare privind siguranța copiilor în școli, am convocat astăzi (n.r. joi) o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din Năvodari, conducerea Poliției Națională și Poliția Locală Năvodari!

Împreună am stabilit un plan comun de măsuri și acțiuni: asigurarea a cel puțin doi paznici pentru fiecare școală și liceu pe timpul orelor de curs, profesori de serviciu pe fiecare etaj al școlilor, montarea de noi camere de supraveghere în școli pentru a acoperi zona de monitorizare, prezența în școli a cel puțin trei studenți de la Poliția Locală pe durata programului, acțiuni inopinate ale Poliției Naționale și Poliției Locale în interiorul școlilor (polițiști vor verifica periodic școlile), acțiuni cu polițiști în civil în preajma școlilor pentru combaterea faptelor ilicite şi

echipaje de Poliție Locală și Poliție Națională care vor fi prezente la școli la fiecare schimb de clase.

Foarte important, aceste măsuri pot avea impactul așteptat doar dacă părinții vor fi aproape de școală și copiii lor. Educația începe de acasă, din familie, elevii au nevoie de un control real din partea părinților”, a transmis Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4577 secunde