Florin Cîţu: „Comisia Europeană susţine eliminarea MCV la finalul acestui an”

195
Florin Cîţu: „Comisia Europeană susţine eliminarea MCV la finalul acestui an” - cituu-1616178971.jpg
Premierul Florin Cîţu afirmă că a discutat în detaliu cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Vera Jourova, despre Mecanismul privind Statul de Drept şi Raportul pentru România, iar CE susţine eliminarea MCV la finalul acestui an.

„Veşti bune pentru România! Comisia Europeană susţine eliminarea MCV la finalul acestui an. Astăzi am avut o întâlnire cu doamna Vera Jourova, vicepreşedinte al Comisiei Europene pentru Valori şi Transparenţă. Am discutat în detaliu despre Mecanismul privind Statul de Drept şi Raportul pentru România. Guvernul României susţine acest mecanism de evaluare unitară a statului de drept cu privire la toate statele membre ale UE. Respectarea statului de drept, a democraţiei şi a drepturilor fundamentale ale omului nu sunt negociabile. Ele reprezintă fundamentul politic primar al Uniunii Europene şi trebuie protejate cu îndârjire”, a scris prim-ministrul Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

El spune că, alături de Comisia Europeană, Guvernul de la Bucureşti susţine eliminarea şi repararea modificărilor legislative nefericite aduse legilor justiţiei în perioada 2017 - 2019. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.885 secunde