Florin Cîțu recunoaște că este posibilă creșterea numărului de ministere

175
1
Florin Cîțu recunoaște că este posibilă creșterea numărului de ministere - cityu-1636473080.jpg

Articole de la același autor

După discuțiile cu conducerea PSD privind viitoarea formulă de guvernare, liderul PNL Florin Cîțu a anunțat, marți, că este posibilă creșterea numărului de ministere la 20. De asemenea, el a spus că există o discuție cu PSD ca partidul care dă premierul să aibă un număr mai mic de ministere.


Potrivit Realitatea.net, după discuțiile cu conducerea PSD privind viitoarea formulă de guvernare, liderul PNL Florin Cîțu a anunțat, marți, că este posibilă creșterea numărului de ministere la 20. De asemenea, el a spus că există o discuție cu PSD ca partidul care dă premierul să aibă un număr mai mic de ministere.

"Este o discuție privind extinderea numărului de ministere la cel mult 20," a afirmat Cîțu. Întrebat dacă aceasta modificare a fost făcută pentru ca PSD să aibă mai multe ministere, liderul PNL a afirmat că "vom vedea in funcție de ministere". 


Florin CÎțu a mai precizat că, "probabil", UDMR va păstra cele 3 ministere pe care le deține.

Liderul PNL a refuzat să spună cum a votat în ședința Consiliului național de luni seară, în care s-a luat decizia colaborării cu PSD. Întrebat de mai multe ori în legătură cu votul, Cîțu a evitat un răspuns direct, invocând interesul partidului și situația dificilă. "Cîțu este cel care a inițiat și a pus pe masă propunerea de a începe negocierile cu PSD", a afirmat premierul interimar.


Comentează știrea

Marcus
10 noiembrie 2021
Catu

De ce le mai infintati,mai aveti nepoti,rude de mari hozii sa le dati servici bine platite.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6424 secunde