Forța Civică Constanța și-a propus să atragă cel puțin 2.500 de membri

185
1
Președintele Organizației Județe a Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă că, așteaptă cât mai multe persoane de dreapta pentru a se înscrie în Forța Civică. El a precizat că, până în primăvara anului viitor și-a propus ca formațiunea politică pe care o conduce să aibă cel puțin 2.500 de membri la nivelul județului Constanța. În acest sens, duminică va avea deja loc o întâlnire cu oameni din Mangalia, urmând ca, pe viitor astfel de întâlniri să aibă loc și la Cernavodă și Medgidia.

"Ne-am propus ca, până în primăvara anului viitor să avem 2.500 de membri la nivelul județului Constanța. Sunt așteptați să vină alături de noi, toți cei care au orientări de dreapta. Pot fi de la simpli oameni și până la societăți publice civile care au proiecte comune cu ale noastre", a declarat Culețu. 

Comentează știrea

Anca
16 ianuarie 2013
Sfat

Mergi mai,Culy prin carciumi si da si tu ceva de baut pe acolo si inscrii pe loc in partid exact oameni care se potrivesc in Sforta aia a voastra dreapta si civica. Sa vezi cati membrii o sa ai,de te vor invidia toti!

Pagina a fost generata in 0.314 secunde