Fosta primăriță PDL a comunei Deleni a intrat în PNL

1966
Președintele Filialei Teritoriale a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că, în cadrul Delegației Permanente de sâmbătă, a fost abordat și subiectul alegerilor din 2012, obiectivul principal al lor fiind obținerea unui scor de 30% la nivel județean.
Gheorghe Dragomir a mai precizat pentru ziarul "Cuget liber" că liberalii constănțeni au început pregătirile pentru alegerile locale din 2012 și au găsit deja un candidat pentru Primăria Pecineaga, numele lui urmând a fi dezvăluit în scurt timp.
De asemenea, Gheorghe Dragomir a menționat că, de curând, Anica Dan, fostul primar PDL al comunei Deleni, s-a alăturat liberalilor din organizația locală. Anica Dan a fost foarte aproape de liberali încă din timpul campaniei pentru alegerile parțiale de la Adamclisi, susținând-o pe Dorina Cecilia Șerbănescu în primul tur. Liderul liberalilor constănțeni a mai spus că Anica Dan ar putea primi chiar o derogare pentru a fi numită președinte interimar al organizației în vederea consolidării structurii PNL Deleni.
"Știm care este notorietatea sa și nu ar fi cea mai mare surpriză ca Anica Dan să candideze în 2012 la Primăria Deleni din partea PNL", a completat Gheorghe Dragomir, întrebat în legătură cu posibila candidatură a fostei democrat-liberale la funcția de primar.
În privința candidatului PNL Constanța pentru Primăria Constanța, liderul liberal a afirmat că acesta nu a fost unul dintre subiectele abordate de către membrii Delegației Permanente. Cu toate acestea, Gheorghe Dragomir a ținut să precizeze că desemnarea celui mai bun liberal pentru Primăria Constanța este cea mai importantă preocupare pentru filiala constănțeană, candidatul urmând a fi lansat până la sfârșitul anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4315 secunde