Fostele cadre militare au protestat la - 4 grade

560
Fostele cadre militare au protestat la - 4 grade - 368ab5c058c418bd35a1127cf9be03d7.jpg

Articole de la același autor

În ciuda vremii nefavorabile, aproximativ 20 de cadre militare pensionate au manifestat, vineri, în fața Prefecturii din Constanța.
Organizatorii protestului se așteptau ca la manifestare să fie prezente 500 de persoane.
Președintele Sindicatului Cadrelor Militare  Disponibilizate (SCMD) - Filiala 1 Constanța, Remus Macovei, a spus că, urmare a acțiunilor în instanță ale grupului de la Cluj, Hotărârea de Guvern nr. 735 este blocată prin suspendare/anulare.
"Cu toate acestea, Centrul Militar Zonal Constanța și organele teritoriale ale Ministerului Administrației și Internelor și ale SRI continuă elaborarea adeverințelor de venituri salariale ale pensionarilor militari care, în loc să reprezinte documente doveditoare necesare recalculării, sunt doar niște falsuri ordinare", a adăugat președintele SCMD - Filiala 1 Constanța, colonelul în rezervă Remus Macovei.
Sindicatul cadrelor militare disponibilizate din Constanța a trimis, zilele trecute, premierului Emil Boc, o scrisoare deschisă în care sunt exprimate nemulțumirile pensionarilor militari în legătură cu măsurile de diminuare a pensiilor prin recalcularea acestora pe baza salariului mediu brut pe economie. Fostele cadre militare reclamă neregulile care s-au comis la eliberarea adeverințelor de venit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : "Voi candida la Primăria Constanța"
Pagina a fost generata in 1.7657 secunde