La Năvodari

Fonduri structurale pentru amenajarea malului Lacului Tașaul

1233
Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit, vineri, într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia au aprobat implicarea administrației locale într-un nou proiect de amploare. Potrivit primarului orașului Năvodari, Nicolae Matei, este vorba despre alocarea unor fonduri, aproximativ două miliarde de lei vechi, pentru un proiect cu fonduri structurale care presupune amenajarea Lacului Tașaul. Cofinanțarea aprobată în ședința de vineri reprezintă 2% din valoarea proiectului, restul fiind fonduri structurale.
Primarul a menționat că prin acest proiect se urmărește amenajarea malului Lacului Tașaul, o zonă în care în prezent sunt grădini, iar administrația locală urmărea de multă vreme să amenajeze aici un parc. Tot în zonă ar urma să se amenajeze și un debarcader și o parte din drumul care trece prin zonă.
Acesta ar fi un prim pas dintr-un proiect mai amplu care vizează acest obiectiv, primarul Nicolae Matei amintind și despre posibilitatea ca pe viitor să fie amenajate și cele două insule.
Matei a mai declarat că a fost nevoie de convocarea acestei ședințe extraordinare deoarece termenul de acordare a acestor fonduri este aproape de final și a fost nevoie de acordul de îndată al consilierilor locali.
O ședință ordinară de consiliu local va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul căreia se vor dezbate mai multe proiecte de hotărâri, de interes pentru comunitatea locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Experiența "Hexagon"
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul înalță baricade în fața Săgeții
Pagina a fost generata in 0.3947 secunde