Foștii salariați ai TSP Ecoterm își primesc salariile restante

269
Potrivit Gazetei de Năvodari, începând de zilele acestea, administratorul judiciar al TSP ECOTERM SA urmează a efectua o plată în cuantum total de 50.000 lei către foștii salariați ai societății, înscriși la masa credală a acesteia.
Potrivit lui Sorin Gheorghe Predescu, asociat coordonator Global Insolvency SRL, plățile se vor face începând din data de 9 iulie, zilnic, între orele 14.00 - 16.00, la sediul acesteia din Năvodari, str. Tineretului, nr. 3. Predescu susține că plata se va face în numerar către fiecare dintre salariații înscriși la masa credală.
"Suma ce va fi primită de fiecare este proporțională cu ponderea restanței individuale, în total creanța salarială aplicată ajungând la suma de 50.000 lei", explica Predescu.
De precizat că persoanele îndreptățite să ridice salariile trebuie să se prezinte cu actul de identitate sau cu procură notarială, în cazul în care ridică drepturile salariale prin reprezentant.
"Plata a fost aprobată de comitetul creditorilor din data de 29 iunie. În acest moment, în tabelul definitiv de creanțe al debitoarei sunt înregistrați 155 salariați cu salarii și alte drepturi de natură salarială, restante la 31 decembrie 2010, în cuantum de 333.282,51 lei", conchide Sorin Predescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5151 secunde