Gigi Chiru îi invită pe constănțeni să participe la salvarea democrației

446
7
Gigi Chiru îi invită pe constănțeni să participe la salvarea democrației - chiru-1341526876.jpg
Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, susține că, de două luni, în loc să se preocupe de stabilitatea economică a țării, guvernul USL ține morțiș să îl suspende pe președintele Traian Băsescu. El a afirmat că, dacă ar fi să facă o radiografie a presei internaționale, va realiza că, la momentul de față, multe state europene sunt concentrate pe două teme extrem de importante: menținerea unei stabilități economice și financiare, precum și păstrarea credibilității pe plan internațional.
"M-am uitat pe presa națională, iar tema principală nu era nici stabilitatea economică, nici majorarea salariilor, ci drumul pe ușa din dos al lui Crin Antonescu către Cotroceni. Guvernarea USL din aceste zile este caracterizată drept o acțiune de satisfacere a unor mofturi. Este de-a dreptul trist să vii la guvernare fără să ai un proiect viabil care să vizeze stabilitatea economică a țării. De 50 de zile, tema principală abordată de primul-ministru este lupta pentru putere și subordonarea instituțiilor statului, ca să poată ajunge, în final, la suspendarea președintelui. Chiar este nevoie să destabilizăm țara pe plan internațional, doar pentru a satisface moftul lui Crin Antonescu?", spune Chiru.
El mai susține că Guvernul USL încearcă să subordoneze instituțiile statului, punând în pericol statul de drept și democrația în România.
"USL încearcă confiscarea statului, o lovitură de stat cu mănuși, ceva similar cu lovitura de stat a lui Hitler din anii ’30, prin înlocuirea persoanelor aflate în funcții-cheie. Protestul organizat la București vine ca un răspuns la ceea ce se întâmplă în România și mai ales la ce s-a întâmplat, ieri, în Parlament. Este un protest de revenire la normalitate, este un protest de salvare a democrației în România, motiv pentru care îi invit pe constănțeni, pe simpatizanții și susținătorii PDL să se alăture protestului de oprire a acestui derapaj al USL de la valorile democrației și de la spiritul constituțional", a precizat Chiru.

Comentează știrea

Rene
6 iulie 2012
Nu e in regula ce se intampla

La referendum trebuie păstrat un echilibru, sa plece tonta

admirator
6 iulie 2012
se vor desumfla singuri!

In fata votului popular, noii 322 vor fi invinsi. De altfel, mesajul ambasadorului SUA a fost foarte clar: nu are nimic cu procedura de suspendare, nu sustine nici o tabara la referendum (populatia va decide) dar cine se atinge de justitie o va incurca... Deci debarcarea Piratului devine neproductiva. Justitia isi va urma cursul. Si impotriva lui Mazare, printre altii! (Speranta politicienilor penali ca odata indepartat preseditnele jucator, vor putea lega Justitia la gard, este vana...) Cine vrea sa iasa in strada, sa iasa, dar este nmult mai eficient sa vina la referendum si sa sutina reformarea statului si pe rpesedinte.Mai ales dupa ce Nastase si SOV au fost arestati. Urmeaza Patriciu, Mazare etc... Veniti la vot,oameni buni! Se poate sa scapam de ciuma rosie!

Satul de demagogi
6 iulie 2012
Trogloditul asta nu intra in pamant de rusine?

"M-am uitat pe presa națională... ca vitelul la poarta noua sau ca rata la dude. S-a facut si asta ANAList.

MIRUNA
6 iulie 2012
admirator,din pacate ce spui tu e aproape irealizabil

in primul rand ,ca sa se faca justitie ar trebui inceput cu criminalul mortilor din dec 1989 ,bolsevicul liber cugetator ILIESCU ,apoi TOTI SECURISITI SI TORTIONARII CAR E PRIMESC PENSII GRASE DESI AU CHINUIT/TERORIZAT OAMENI SI ABIA APOI CONTINUAT CU ASTIA!CA SA FACI CEVA DURABIL TREBUIE SA INCEPI CU TEMELIA SANATOASA..OR DACA NU SE CONDAMAN SECURISTI SI TORTIONARII DEGEABA ACUZAM PE INFORMATORI ,NFRACTORII SI POLITICIENII DE ACUM!

johny w.
6 iulie 2012
CARE DEMOCRATIE

care democratie , in care se taie salariile , pensiile, se inchid spitale ,totul este controlat de base apropo de RITI nu se mai aude nimic si ca ea sunt multi PD-L bine mersi si mai terminati cu partide de DREAPTA si STANGA despre asa ceva ar trebui vorbit peste 50 de ani actuali sunt din garda Ceausista in urma cu 20 de ani strigam nu ne vindem tara acum e vanduta , acum dispare statu de drept care e la dispozitia lu base sa nu mai aud de BASE si PD-L.

BADEA
6 iulie 2012
CORNELIA

UNDE SI CAND ARE LOC MITINGUL IMPOTRIVA USL ?

Părerologul de Constanța
6 iulie 2012
Mecanismul de autoapărare al româniei,s-a declanșat!

Oricât aș fi eu, așa din constituția mea și proprie… Gică Contra atunci când este vorba de politică și mai ales de politrucieni, de data aceasta, afirm că România, ca orice organism viu, și-a dezvoltat un mecanism de autoapărare, care, din întâmplare, se numește USL… și care, luptă împotriva infecției care ne-a năpădit în ultimii ani… Foarte ușor uită unii "strigăturile" din iarna care a trecut, de prin Piețele țării, care clamau, în principal "JOS DICTATORUL!"… Acum, a venit vremea ca voi, cei care l-ați susținut pe adevăratul mic și ratat dictator, care se dorea a fi Traian Băsescu, să strigați "HOȚII !"…sunteți jalnici, atât voi,susținătorii matrozului,cât și Monica voastră Macovei, și ceilalți jalnici autointitulați politicieni democrat-liberali care se plâng pe la curțile Europei că li se ia chifteaua de la gură… Mai bine v-ați ruga să nu cumva să primiți aceeași chiftea… trimisă cu praștia, printre zăbrele… precum Năstase… Apropo de mecanismul de autoapărare numit USL… grijă mare ca nu cumva, de atâta luptă de autoapărare națională…" și luptă și dă-i și dă-i și luptă"… să nu cumva să… știți dumneavoastră domniile voastre din lumea medicală… ce se întâmplă atunci când organismul începe să lupte împotriva lui însuși… din prea mult zel… zic și eu, așa, dându-mi cu părerea că n-o fi foc…

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7975 secunde